|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dieta 36s
Cześć, słyszała któraś z was, bądź jest na diecie 36s? Co o niej sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: dieta 36s
Szczerze?
Nie ufam takim produktom. Bo ta dieta to zwykły produkt - sposób na zdobycie pieniędzy. Ufam tylko temu, co widzę, a widzę, że najlepiej się chudnie na zbilansowanej diecie dostosowanej do organizmu. Jedni dobrze się czują na niskich węglach i wysokich tłuszczach, inni odwrotnie. Już od dawna wiadome jest, że w diecie NIE MA miejsca na "tricki cud", bo po prostu takowe nie istnieją. A skoro nie istnieją, to co ma do zaoferowania taka dieta, która przecież nie jest dostosowana do każdego indywidualnie, a wszystko jest "na jedno kopyto"? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Rozumiem Cię,ponieważ też mam trochę wątpliwości co do niej. Szczególnie że nie ma jej w internecie tylko trzeba wykupić bo nikt nie przesyła. Fajnie by było gdyby powiedziała też coś o niej osoba która na niej była bądź jest w trakcie
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Dziewczyny udzielcie sie troche, proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
nigdy nie ufam tego typu reklamom i odradzam to również innym..
zgadzam sie całkowicie z Nephasis to zwykły produkt. Zbilansowana dieta, ćwiczenia to jedyny klucz do pięknej figury. Jak sie chce to trzeba spiąć poślady i pomęczyć się troche a osiągnie sie największy sukces. Dla osób które chcą ale im się nie chce to nawet najlepsze diety nie pomogą.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No tak tylko jeżeli chodzi np o mnie to gdy ja ćwiczę nie pozbywam się tłuszczu lecz wyrabiam mięśnie - kiedyś dużo ćwiczyłam na nogi i skończyło się tym że teraz mam rozbudowane łydki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja z natury lekkoatletka mam rozbudowane nie tylko łydki ale także uda które zresztą coraz bardziej akceptuje ![]() Mięśnie wyrabia się na dodatnim bilansie więc logicznie myśląc na redukcji nijak o ich rozbudowe.. każde ćwiczenia spalają tłuszczyk więc najlepiej ćwiczenia dobrać pod swoje możliwości i upodobania. Najważniejsze żeby ćwiczenia przynosiły również satysfakcje a nie były katuszami które trzeba znosić.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Zdaje sobie z tego sprawe, dlatego tez zapytalam was co sądzicie o tej diecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Witam.
Na moim blogu aktualnie trwa konkurs, gdzie można wygrać jadłospis Diety36s. zapraszam do udziału ![]() http://beautylife90.blog.pl/2013/05/...zam-konkurs-d/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
przecież ta dieta to prawie to samo co 3d chili... normalnie plagiat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
mięśnie energię do pracy pobierają bezpośrednio z tłuszczu, także ćwicząć ZAWSZE spalasz tkankę tłuszczową. oczywiście intensywność spalania jest uzależniona od rodzaju ćwiczeń.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witam! Może już troszku późno na odpowiedź ale napiszę bo a nuż się ktoś zainteresuje
![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując ja z diety 36s jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.