dieta 36s - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 22:15   #1
fatskin
Przyczajenie

dieta 36s

Cześć, słyszała któraś z was, bądź jest na diecie 36s? Co o niej sądzicie?
fatskin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-26, 08:32   #2
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Dot.: dieta 36s

Szczerze?

Nie ufam takim produktom. Bo ta dieta to zwykły produkt - sposób na zdobycie pieniędzy. Ufam tylko temu, co widzę, a widzę, że najlepiej się chudnie na zbilansowanej diecie dostosowanej do organizmu. Jedni dobrze się czują na niskich węglach i wysokich tłuszczach, inni odwrotnie. Już od dawna wiadome jest, że w diecie NIE MA miejsca na "tricki cud", bo po prostu takowe nie istnieją. A skoro nie istnieją, to co ma do zaoferowania taka dieta, która przecież nie jest dostosowana do każdego indywidualnie, a wszystko jest "na jedno kopyto"?
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-26, 16:23   #3
fatskin
Przyczajenie

Rozumiem Cię,ponieważ też mam trochę wątpliwości co do niej. Szczególnie że nie ma jej w internecie tylko trzeba wykupić bo nikt nie przesyła. Fajnie by było gdyby powiedziała też coś o niej osoba która na niej była bądź jest w trakcie

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Dziewczyny udzielcie sie troche, proszę
Stary 2013-05-26, 18:40   #4
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

nigdy nie ufam tego typu reklamom i odradzam to również innym..
zgadzam sie całkowicie z Nephasis to zwykły produkt. Zbilansowana dieta, ćwiczenia to jedyny klucz do pięknej figury. Jak sie chce to trzeba spiąć poślady i pomęczyć się troche a osiągnie sie największy sukces. Dla osób które chcą ale im się nie chce to nawet najlepsze diety nie pomogą..
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-26, 20:37   #5
fatskin
Przyczajenie

No tak tylko jeżeli chodzi np o mnie to gdy ja ćwiczę nie pozbywam się tłuszczu lecz wyrabiam mięśnie - kiedyś dużo ćwiczyłam na nogi i skończyło się tym że teraz mam rozbudowane łydki
Stary 2013-05-26, 21:08   #6
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
Napisane przez fatskin Pokaż wiadomość
No tak tylko jeżeli chodzi np o mnie to gdy ja ćwiczę nie pozbywam się tłuszczu lecz wyrabiam mięśnie - kiedyś dużo ćwiczyłam na nogi i skończyło się tym że teraz mam rozbudowane łydki
ćwiczenia to tylko 30% sukcesu. 70% stanowi odpowiednia dieta..
ja z natury lekkoatletka mam rozbudowane nie tylko łydki ale także uda które zresztą coraz bardziej akceptuje
Mięśnie wyrabia się na dodatnim bilansie więc logicznie myśląc na redukcji nijak o ich rozbudowe..
każde ćwiczenia spalają tłuszczyk więc najlepiej ćwiczenia dobrać pod swoje możliwości i upodobania. Najważniejsze żeby ćwiczenia przynosiły również satysfakcje a nie były katuszami które trzeba znosić..
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 10:38   #7
fatskin
Przyczajenie

Zdaje sobie z tego sprawe, dlatego tez zapytalam was co sądzicie o tej diecie dzięki za wszystkie odpowiedzi chociaż szkoda, ze jest ich tak mało

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-03, 18:56   #8
chichot90
Przyczajenie

Witam.
Na moim blogu aktualnie trwa konkurs, gdzie można wygrać jadłospis Diety36s. zapraszam do udziału

http://beautylife90.blog.pl/2013/05/...zam-konkurs-d/
chichot90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-22, 08:01   #9
aga_4u
Przyczajenie

przecież ta dieta to prawie to samo co 3d chili... normalnie plagiat
aga_4u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-22, 19:43   #10
aguniagr
Przyczajenie

mięśnie energię do pracy pobierają bezpośrednio z tłuszczu, także ćwicząć ZAWSZE spalasz tkankę tłuszczową. oczywiście intensywność spalania jest uzależniona od rodzaju ćwiczeń.
aguniagr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-01, 22:16   #11
Arkadiuszka
Przyczajenie

Witam! Może już troszku późno na odpowiedź ale napiszę bo a nuż się ktoś zainteresuje Ja dietę 36s zakupiłam w tym roku, chyba w maju. Stosowałam się do jadłospisu jaki dostałam na 21 dni. Był dość urozmaicony i rzadko kiedy coś mi nie podeszło. Przyznam się bez bicia, że zdarzyło mi się troszku oszukać na ilościach (oczywiście wzwyż ;-) ) ale po 3 tyg. waga wskazała 3 kg mniej. Do tego brzuszek zmalał i ogólnie czułam się super Ale myślę, że tu nie chodzi o konkretną dietę (choć ten jadłospis był dość pomocny) ale zbilansowane i regularne posiłki 5x dziennie. Obecnie stosuję tą dietę po raz drugi, dołożyłam ćwiczenia (codziennie 20 min. ćwiczeń z Jillian Michaels) i czekam na efekty Jak narazie brzuszek zmalał ale wagi jeszcze nie testuję...

Podsumowując ja z diety 36s jestem zadowolona
Arkadiuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości