|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szampon rewitalizujący Dove - używałyście?
Dziewczyny, mam zamiar zakupić ten szamponik ale wcześniej chętnie poznałabym opinie na jego temat. Może któraś z Was już go ma?
Pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szampon rewitalizujący Dove - używałyście?
uzywalaam go z jakies 3msc temu..ogolnie na plus..jednak po jakims miesiacu wlosy mi sie do niego przyzwyczaily i jakos tak srednio dzialal...aa no i charakterystyczny zapach calej linni dove(jak cie nie odrzuca to sprobuj..cena nie jest wygorowana, a noz moze akurat ci sie spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
aa osobiscie polecalabym ci szamponik welli..jest bardzo dobry, po kazdym umyciu mam wrazenie iz dopiero co wyszlam od fryzjera...produkowany jest w niemczech a wiec wieksze prawdopodobienstwo iz nie dolewaja zadnego swinstwa jak sie niekiedy zdarza w stosunku do produktow robionych na nasz rynek :/ http://www.wella.pl/consumer/consume...d_shampoo.jsp?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
po prostu Em :)
|
ja używałam, i razem z maseczką dawał świetny efekt
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam tez maseczki vivality i jakbtym miala wybierac miedzy dove a wella to szczerze polecam welle!! naprawde godna do polecenia seria no i ma mniej duszacy zapach niz dovki :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.