|
Notka |
|
Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
|
Seria Gliss Kur Ultimate Oil Elixir zadba o włosy zniszczone i przesuszone
Kosmetyki Gliss Kur Ultimate Oil Elixir stworzono z myślą o pielęgnacji zniszczonych i przesuszonych włosów, które każdego dnia potrzebują wyjątkowej opieki. Dzięki formule z odżywczym eliksirem, Gliss Kur Ultimate Oil Elixir nie tylko wzmacnia i regeneruje włosy, ale również zapobiega ich łamaniu. Efekt to zdrowe włosy, pełne sprężystości i blasku. czytaj więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Seria Gliss Kur Ultimate Oil Elixir zadba o włosy zniszczone i przesuszone
produkty gliss Kur strasznie obciążały mi włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Seria Gliss Kur Ultimate Oil Elixir zadba o włosy zniszczone i przesuszone
"Wygładza włosy i sprawia, że łatwiej się rozczesują" - jak na typowo drogeryjny kosmetyk, brzmi silikonowo
![]() ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jak dla mnie rewelacji nie ma. Wszystkie z tej firmy sa do siebie podobne i nie wzbudzaja u mnie zachwytu.
#5 |
Przyczajenie
|
Nie byłam pewna co do kupna tego produktu, ale zdecydowałam się ją kupić i nie żałuję.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zawsze zastanawiały mnie kosmetyki Gliss Kur, ale nie miałam odwagi jeszcze ich wypróbować. Może przy następnym zakupie szamponu się na nie skuszę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
Dla moich długich włosów idealne
![]() Są gładkie i mają ten blask, który utraciłam przez farbowanie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Bardzo dobra odzywka o pieknym zapachu
![]() nawilza moje siankooo , pieknie sie rozczesuja wloski naprawde Polecam Kondycja sie poprawila jedynie co to mala pojemnosc za ta cene to slabo ;( |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.