|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Samotna...
Cześć
Mam na imię Kasia i piszę tutaj bo nie daje już rady i nie mam z kim o tym porozmawiać. Płacze po nocach i praktycznie cały czas chce mi się płakać. A tego powodem jest to ,że jestem sama, nie mam chłopaka. Szczerze mówiąc nigdy nie miałam. Moja koleżanka miała już nie jednego i teraz też ma. Kiedy się spotykamy opowiada o nim i jak cudownie spędza z nim czas, a ja co? Ze łzami w oczach tylko słucham. Idąc ulicą widzę te wszystkie zakochane pary trzymające się za ręce i całujące się i zdarza mi rozpłakać bo tak bardzo sama chce to przeżyć. Jeśli jest któraś z Was w takiej samej sytuacji i chciałaby porozmawiać to ja bardzo chętnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Samotna...
podstawowe pytanie: ile masz lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ile masz lat?
Może zamiast się zamartwiać i płakać po nocach to weźmiesz się za siebie? Znajdziesz sobie hobby czy coś takiego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
prawie każda kobieta przeżywa takie momenty w swoim życiu. ale to od ciebie zależy jak je przeżyjesz. czy je wykorzystasz w owocny sposób: zadbasz o siebie, o to na co nigdy nie miałaś czasu, jakiś balsam do ciała, odżywki do włosów, maseczki, nowa fryzura, make-up,...., zaczniesz uprawiać sport, taniec, podszkolisz się z jakiegoś języka/przedmiotu z którym masz kłopot, bedziesz starała się być bardzij otwarta dla ludzi i przyjazna, uśmiechnięta.
ten czas możesz także wykorzystać na niekończący się smutek, depresję. czasem można pobyć w domu w ciszy, przemyśleć tę sytuację i uronić łzy. ale ta cisza powinna potem dawać siły. życzę powodzenia. od Ciebie zależy którą drogą pójdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.