Samotna... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 15:02   #1
Kasia4428
Przyczajenie

Samotna...

Cześć

Mam na imię Kasia i piszę tutaj bo nie daje już rady i nie mam z kim o tym porozmawiać. Płacze po nocach i praktycznie cały czas chce mi się płakać. A tego powodem jest to ,że jestem sama, nie mam chłopaka. Szczerze mówiąc nigdy nie miałam.
Moja koleżanka miała już nie jednego i teraz też ma. Kiedy się spotykamy opowiada o nim i jak cudownie spędza z nim czas, a ja co? Ze łzami w oczach tylko słucham.
Idąc ulicą widzę te wszystkie zakochane pary trzymające się za ręce i całujące się i zdarza mi rozpłakać bo tak bardzo sama chce to przeżyć.
Jeśli jest któraś z Was w takiej samej sytuacji i chciałaby porozmawiać to ja bardzo chętnie.
Kasia4428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 15:14   #2
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992
Konto usunięte

Dot.: Samotna...

podstawowe pytanie: ile masz lat?
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 15:32   #3
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kasia4428 Pokaż wiadomość
Płacze po nocach i praktycznie cały czas chce mi się płakać. A tego powodem jest to ,że jestem sama, nie mam chłopaka.
Straszne. Do wybaczenia jeśli masz mniej niż 16 lat, jeśli więcej no to sorry ale pora się ogarnąć.

Masz jakieś swoje życie, znajomych, pasje?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 15:48   #4
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Ile masz lat?
Może zamiast się zamartwiać i płakać po nocach to weźmiesz się za siebie? Znajdziesz sobie hobby czy coś takiego.
szynka_w_toscie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-17, 22:06   #5
moniaszelki
Zadomowienie

prawie każda kobieta przeżywa takie momenty w swoim życiu. ale to od ciebie zależy jak je przeżyjesz. czy je wykorzystasz w owocny sposób: zadbasz o siebie, o to na co nigdy nie miałaś czasu, jakiś balsam do ciała, odżywki do włosów, maseczki, nowa fryzura, make-up,...., zaczniesz uprawiać sport, taniec, podszkolisz się z jakiegoś języka/przedmiotu z którym masz kłopot, bedziesz starała się być bardzij otwarta dla ludzi i przyjazna, uśmiechnięta.

ten czas możesz także wykorzystać na niekończący się smutek, depresję. czasem można pobyć w domu w ciszy, przemyśleć tę sytuację i uronić łzy. ale ta cisza powinna potem dawać siły. życzę powodzenia. od Ciebie zależy którą drogą pójdziesz
moniaszelki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-18, 05:18   #6
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez Kasia4428 Pokaż wiadomość
Cześć

Mam na imię Kasia i piszę tutaj bo nie daje już rady i nie mam z kim o tym porozmawiać. Płacze po nocach i praktycznie cały czas chce mi się płakać. A tego powodem jest to ,że jestem sama, nie mam chłopaka. Szczerze mówiąc nigdy nie miałam.
Moja koleżanka miała już nie jednego i teraz też ma. Kiedy się spotykamy opowiada o nim i jak cudownie spędza z nim czas, a ja co? Ze łzami w oczach tylko słucham.
Idąc ulicą widzę te wszystkie zakochane pary trzymające się za ręce i całujące się i zdarza mi rozpłakać bo tak bardzo sama chce to przeżyć.
Jeśli jest któraś z Was w takiej samej sytuacji i chciałaby porozmawiać to ja bardzo chętnie.
Dziecko, ile Ty masz lat? Posiadanie/Nieposiadanie chlopaka nie jest wyznacznikiem Twojej wartości. Ty możesz spędzać cudownie czas z przyjaciółmi czy znajomymi. Na związki przyjdzie czas, zobaczysz. Choć przy takim Twoim podejściu bardzo uważaj, by nie paśc ofiarą jakiegoś nieuczciwego chłopaka.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości