|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wasze żyrandole, lampy i inne źródła światła...
Jak w temacie, wklejajcie zdjęcia, może kogoś zainspirują. Ja nie mam kompletnie pomysłu na oświetlenie do sypialni, przedpokoju i kuchni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze żyrandole, lampy i inne źródła światła...
zdjęcia nie mam bo w pracy siedzę, ale w sypialni nie mam górnego światła, mam tylko lampki nocne i jedną dużą lampę stojącą.
Do tego pomarańczowe zasłonki i od razu jest nastrój. Dziewczynom się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
Prosze, moj widok na kawalek sufitu z pozycji lezacej :d
aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2020-01-08 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
to moje
![]() |
#5 |
Chi~
|
NIetypowy temat ^^
ja mam normalną papierową kulę z practikera. tanio i moim zdaniem całkiem przystojnie ^______^
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Platynka, bardzo mi się podoba Twoje oświetlenie
Może ktoś jeszcze...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie moje, ale znalezione w necie
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
:d
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Drogie wizażanki,
szukam lampy wiszącej, która daje jasne, niekoniecznie białe, światło (świetlówki odpadają). Jakiego typu żyrandoli szukać ? Chodzi o coś taniego (na studencką kieszeń ![]() Papierowe klosze odpadają (mam jeden i daje zbyt ciemne światło). Błagam uratujcie mnie przed wizją gołej żarówki ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mam pokoj w kształcie litery L .. są 2 lampy sufitowe, znaczy się, narazie jeszcze kable wiszą bo lamp brak
![]() Macie moze jakies zdjęcia, pomysły co do wyboru lamp do takiego pokoju? Troche dziwna to sytuacja.. no ale trzeba cos powiesic, by ciemno nie bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tez z neta, proste ale ładne:
Lampa_wisz_ca_potr_jna_Kasavu-f1adb90d.jpg Lampa_wisz_ca_pojedyncza_Kasavu-1bfc30c3.jpg Lampa_stoj_ca_pojedyncza_Kasavu-668a4871.jpg Lampa_wisz_ca_Lami-4b4177f6.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja mam taki w pokoju ;D
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja dopiero zaczynam kupować oświetlenie, na razie jest w garderobie - musiało być blisko sufitu i aby dawało światło w różnych kierunkach, ta lampka się sprawdza.
W sypialni na razie stara lampa z ikea. W salonie plafon, a na stole mała lampka [do oglądania tv] z ikea, są w różnych kolorach i wielkościach. Szukam do przedpokoju, kuchni, sypialni, pokoju dziecięcego. Może ktoś widział jakąś fajną lampę pasującą do kuchni połączonej z salonem w kolorze żółtym? Przepraszam za kiepską jakość zdjęć.
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2012-03-16 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Do kolekcji dołączyły lampy w przedpokoju, sypialni i pokoju dziecięcym
![]() Przedpokój - kupione w Castoramie, mam dośc długi, więc są te trzy i jeszcze kawałek dalej dwie - przepraszam za jakość zdjęcia Sypialnia - BRW Pokoik dziecięcy - Ikea
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Trochę odgrzewam kotleta z tym wątkiem, ale właśnie zakupiłam lampę Origo, jakiejś fińskiej firmy, oprócz tego że jest PRZE-PIĘK-NA, to jeszcze jest antydepresyjna - tj będzie taka gdy nie będzie już słońca - jesień, zima.
Wdizałam ją u koleżanki i się zakochałam - co sądzicie? http://ilumina.pl/lampa-do-swiatlote...origo-dim.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
A tu foto:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś ma, używa lampy w stylu caboche? Słyszałam, że dają super efekt w pomieszczeniu, jest bardzo jasno i przyjemnie błyszcząco, ktoś to potwierdzi? Zastanawiam się nad taką lampą - Azzardo Acrylic, mam salon ok. 25 m2, wysoki 2,7m.
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
W internecie można znaleźć bardzo ciekawe żyrandole i lampy wiszące a nawet różnego rodzaju ciekawe aranżacje, ale to wiadomo wszystko kwestia gustu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.