|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Clearasil pomaga na trądzik :)))
Po prostu muszę się z Wami tym podzielić: od trzech tygodni używam kosmetyków Clearasil (z tej serii zwykłej, nie total control - chociaż total control też używałam kiedyś i nie było źle).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clearasil pomaga na trądzik :)))
Jejku jak slysze ta nazwe to az mnie trzesie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
lorinko bardzo się cieszę że znalazłaścoś dla siebie bo tak na dobrą sprawę to nie jest to takie proste
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
heh, szkoda że nie wszystkim pomaga... chociaż w sumie każdy ma trochę inną cerę, mi np. po kosmetykach Vichy skóra zaczęła się łuszczyć jak latem po opalaniu...
![]() ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi tez pomogl ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
nom, używam żelu na wągry - toniku na wągry - kremu 3 dni i pryszcze mi nie wyskakują już od jakichś 2 tygodni!!
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja tesh uzywalam clearasilu i niestety przesuszyl mi cere
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Każda cera inna.
Moja siostra kiedyś używała go i niestety ale jej cera się pogorszyła ![]() Zazdroszczę Tobie, że już znalazłaś coś, co Ci pomogło wygrać walkę z tymi paskudztwami ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.