|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Głupie pytanie
Wiem, że pytanie jest nieco naiwne, ale chciałabym poznać Wasze opinie.
Mam znajomego, który posiada specyficzny sposób bycia, szczególnie wobec dziewczyn. Zdarza mu się zachowaniem sugerować flirt, zainteresowanie, choć zapytany wprost mówi, że on po prostu tak ma. Jak byście oceniły takiego znajomego?
Edytowane przez melisanda Czas edycji: 2013-10-23 o 01:19 |
|
|
|
|
#2 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Głupie pytanie
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
wydaje mi sie,ze cos musi w tym byc. Chyba ze twoj znajomy juz ma taki sposob bycia i po prostu lubi takie niewinne podrywy?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, niewinne, ale podrywy.
Edytowane przez melisanda Czas edycji: 2013-10-23 o 01:18 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
moze chlopak nie chce sie to tego przyznac wprost i wmawia sobie,ze nie sa to podrywy? Zapewne ma grono przyjaciolek? Ma dziewczyne?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli wmawia, to raczej nie sobie, a innym.
Edytowane przez melisanda Czas edycji: 2013-10-23 o 01:18 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
no to rzeczywiscie ma taki sposob bycia? Wiesz co,mysle ze jak sie zwiąże na powaznie z jakas dziewczyna to rowniez jej sie nie spodoba,ze z niego taki podrywacz i chlopak dostanie nauczke :p
|
|
|
|
|
#9 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez melisanda Czas edycji: 2013-10-23 o 01:17 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Też dużo głaszczę dziewczyny i prawie zawsze odbierają to pozytywnie. Gorzej z buziakami w policzek, tu już tak pół na pół.
Z tym, że głaskane osoby mi się podobają w jakiś sposób, są atrakcyjne, sympatyczne czy coś. Tak o byle kogo nie dotykam i myślę, że i ten twój znajomy mija się trochę z prawdą :d |
|
|
|
|
#12 |
|
.
|
nieistotne jak nazwiesz jego zachowanie, nie jest tobą zainteresowany.
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez melisanda Czas edycji: 2013-10-23 o 01:17 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Psychol. Uciekaj gdzie pieprz rośnie.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chłop tak po prostu ma, nie licz na nic. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Czy ja gdziekolwiek napisałam, że liczę na cokolwiek?
Chciałam poznać opinie na temat takiego zachowania. Edytowane przez melisanda Czas edycji: 2013-10-23 o 01:17 |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Lovelas jak się patrzy. Skoro dla każdej przeznacza takie gesty, to ciężko mu będzie znaleźć dziewczynę , bo żadna normalna sobie na to nie pozwoli żeby kiział,miział,czochrał itp. wszystkie po kolei. No chyba,że znajdzie taką, która go wcześniej nie będzie znała i jego koleżanek, bo wtedy się wyda co z niego za Ananas
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jak dokladnie zachowuje sie ten chlopak, ale ogolnie taki "piszczochowaty" typ bycia moze byc po prostu stylem bycia. Sama naleze do dosc przytulasnych osob i duzo dotykam ludzi, ktorych lubie, bo lubie bliski kontakt z ludzmi (boshe, jak to brzmi
Ale tez mam wzrok psa z kreskowki, choc wyraz twarzy pogardliwy/smutny przewaznie.Nie wiem dlaczego autorko, ale tez mialam wrazenie, ze Ty jednak cos tam tego do tego chlopaka
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam swojej ekipie kumpla, który potrafi tak rozmawiać z dziewczynami, prawić im takie komplementy, jest miły, a rozmówczynie czują się jak księżniczki (serio, koleś ma taki urok, że podejrzewamy go o jakąś hipnozę
). No i dziewczyny się jarają, a on jak już ich nie ma otwarcie mówi, że sobie dzisiaj znalazł ruchanko Jest po prostu wiecznym łowcą.Nie wiem, czy twój kumpel ma podobnie, ale to że tak traktuje dziewczyny, to tez może być jakaś tam jego taktyka;d
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
#22 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie śmieszne by było, gdyby każdą swoją koleżankę traktował jak siostrę - taka wielka przyjaźń, wow, jesteśmy rodzeństwem, znamy się 2 miesiące, brat i siostra, hihihi.
Nie widzę nic dziwnego w jakimś flircie czy dotyku, o ile dziewczyna wyraża na to zgodę i też ją to bawi. A jeśli któraś bierze to na serio i robi sobie nadzieje... no cóż, do wybaczenia, jeśli jest ślepa i głucha, w innym przypadku zwyczajnie naiwna.
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez melisanda Czas edycji: 2013-10-23 o 01:16 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
Jak wie, że pannie się poodoba, to chamsko z jego strony.
Ale że w związku, to czy ja wiem... mój kumpel jest taki mocno przytulasny, po prostu lubi dotyk (jest również własciwie jedyna osobą, oprócz TŻ, której nieustający dotyk toleruję), lubi kobiety, taki trochę wanne-be-casanova, ale całkiem bez podtekstu - w związku z tym zawsze wiązal się z ludźmi, którym to nie przeszkadzało. Jakby przeszkadzało, to by się pewnie oduczył. |
|
|
|
|
#27 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A to, że on flirtuje i dotyka innych kobiet mając dziewczynę to jego sprawa. Mi w każdym razie flirt by nie przeszkadzał gdybym był na miejscu jego dziewczyny, nie widzę nic złego we flircie co innego dotykanie ale jak już napisałem to ich sprawa. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kolegę który zachowuje się wobec kobiet jakby w każdej był zakochany, często puszcza oczko, zawsze przytula na powitanie i na pożegnanie, często mówi "tęskniłem" gdy dzwoni lub gdy spotyka po jakimś czasie, on nawet zamawiając pizzę czy rezerwując stolik "kokietuje" rozmówczynię a przecież nie wie ile ona ma lat i jak wygląda, po prostu tak już ma, często też mówi zajętym koleżankom "żuc go", "kocham Cię" albo ni z tego ni z owego wypala "ale czy ty kiedykolwiek..." przechodząc obok zawsze dotknie ramienia, pleców - nigdy nie "zapuszcza się" w rejony pośladków, piersi, ust
on tak ma, znam go bardzo dobrze, zachowując się w ten sposób nie chce nakłonic kobiet do sexu czy do szaleństwa na jego punkcie - an w ten sposób okazuje sympatię, mam też kolegę który do wszystkich dziewcząt mówi "skabie", "kotku" "kochanie" ma już żonę i nieraz przy tej żonie mówi do innej kobiety np. "skarbie podaj mi cukier" środowisko znajomych traktuje to jako coś normalnego no bo on tak po prostu ma w sumie mój mąż wychowywany wśród kobiet też ma wobec kobiet podobne "zagrywki" a mianowicie prawi komplementy, przytula i całuje w policzek na powitanie, zdarzyło mu się też przytulic koleżankę obok i powiedziec "ależ ty masz mięciutki sweterek" i mi to jakoś nie przeszkadzało nigdy, nawet nie pomyślałam że komuś może przyjść do głowy iż któryś z nich to typowy lowelas, że chce zaciągnąć laskę do łóżka w ten sposób, że jest bawidamkiem i tylko mu jedno w głowie no a w szczególności że tak ktoś może pomyślec o moim mężu
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
Zdarzają się takie osoby, które mają po prostu taki styl bycia. Może Twój kolega właśnie taki jest i rzeczywiście z jego strony nie jest to flirt.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Być może jest to styl bycia.
Edytowane przez melisanda Czas edycji: 2013-10-23 o 01:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

). No i dziewczyny się jarają, a on jak już ich nie ma otwarcie mówi, że sobie dzisiaj znalazł ruchanko