Kosmetyczka Poznań - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-09-07, 16:48   #1
Symp
Przyczajenie

Exclamation

Kosmetyczka Poznań

Witam,

Chciałabym się dowiedzieć, że ktoś z Was zna któryś z salonów kosmetycznych w Pozaniu na ulicy Katowickiej (niedaleko osiedla Polanka). Ponieważ nie znam nikogo, kto mógłby mi coś na temat tych salonów powiedzieć (jeden nazwy sie "Nail Studio" drugi "Esthetique" <lub podobnie, z francuskim jestem na bakier >).

Jak zapewne sie domyśliacie, boję się iść do kogoś, o kim nie słyszałam, nie chce sobie zepsuć twarzy jeszcze bardziej .

P.S. Cennik najpopularniejszych zabiegów (manicure, wyrówanie brwi, oczyszcanie twarzy) miło widziane

Z góry dziękuje za pomoc
Symp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-08, 20:41   #2
Symp
Przyczajenie

Dot.: Kosmetyczka Poznań

Podnoszę...

To dla mnie ważne , może się zmobilizuję, żeby wreszcie pójść, bo nie będe miała wymówki "że niewiadomo, jaka tam jest kosmetyczka"....
Stary 2005-09-08, 21:15   #3
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Symp ja tu mieszkam , ale nie znam tych salonów - jutro za to idę tu 1 raz do fryzjera więc obadam sytuację

ps. czyżbyśmy były sąsiadkami ??
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-08, 21:23   #4
Symp
Przyczajenie

Hehe

Więc witam sąsiadkę Ja też tu od niedawna mieszkam.

Napisz, jakie były wrażenie i w któym studio byłaś.

I jakie panie kosmetyczki były, bo ja ten tego, nieśmiała jestem...
Stary 2005-09-08, 21:30   #5
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Hihihih na razie nie byłam jutro idę tu do fryzjera obok właśnie solarium, raz byłam na solarium (korzystam sporadycznie), ale też chcę się wybrać na wąsik do kosmetyczki

w którym etapie mieszkasz ?? ja w 1, naprzeciw bloku TBS

ps. jutro mnie spotkasz o 20.20 na fotelu u fryzjera mam pewien ekstrawagancki pomysł na grzywkę, który chodzi za mną juz ponad rok i jestem ciekawa co pan fryzjer na to powie i po raz 10000000.... wracam chyba do grzywki : (bo w 100% jeszcze nie zdecydowałam ) jakaś kawa po sąsiedzku ? albo spacerek na maltę ??
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
Stary 2005-09-08, 21:51   #6
Symp
Przyczajenie

Oh maj Gad... Ja też widzę z okna TBS...

Jaki ten świat mały

Propzycja bardzo miła, lecz na razie jestem na etapie aklimatyzowanie się w nowej szkole (liceum) no i jutro idę na "spotaknie intergracyjne" z nowymi koleżankami i kolegami, więc na razie odpada. Ale dziękuje za zaproszenie

Hehe... Możliwe, że piszmy do siebie z pokoju/klatki obok

P.S. Jutro będę wypratywać w oknie u fryzjera . Życzę powodzenia z grzywką. Też sie nad nią zastanawiam... Ale... cóż, na razie to tylko gdybanie
Stary 2005-09-08, 21:58   #7
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

oj faktycznie malutki
przyznaję się - mieszkam w klatce nr 23 a Ty ?

ups. pomyłka juz poprawione - walnęłam się jescze nie przywykłam do tego zdersu - wciąż mam w głowie wrocławski mieszkamy w klatkach obok siebie

Edytowane przez _Roxi
Czas edycji: 2005-09-09 o 18:15
Stary 2005-09-09, 18:07   #8
Symp
Przyczajenie

Ja mieszkam w nieparzystych, 25.

A gdzie jest 20...?? Hm... chybą się dzisiaj przejdę i sprawdzę.

Podrawiam serdecznie
Stary 2009-11-26, 18:15   #9
syska87
Raczkowanie

Sorki, że odnowię temat, ale nie chcę zakładać nowego wątku. Mam pytanie dotyczące dobrego salonu piekności w Poznaniu. Nasza koleżanka ma urodziny i chciałyśmy jej podarować karnet do wykorzystania w którymś salonie. Niestety nie jestem z Poznania i nie bardzo się orientuję w Waszym mieście Zainteresowała mnie oferta La Lumiere...strona wygląda profesjonalnie, ceny i rodzaj wykonywanych zabiegów zachęca. Czy ktoś z was może tam był? Czy jest tak dobrze, jak wygląda na ich stronie? Dziękuję z góry za odpowiedzi
syska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-10, 21:04   #10
MostWanted
Przyczajenie

witam, tydzien temu bylam w tym salonie, strona www bardzo ładna w środku też ochy i achy a jakość usług kosmetycznych gorsza niż u osiedlowej kosmetyczki. Pani zrobiła mi oczyszczanie twarzy po którym tydzien goiły mi się strupy a twarz byal wysuszona na wiór! nigdy więcej
MostWanted jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-01, 16:27   #11
konwalia1282
Raczkowanie

ja bardzo lubię regenarację na batorego, mam blisko, zawsze wychodzę zadowolona i wyciszona

technicznie jesli chodzi np o manicure odpowiadała mi róża z hbs, ale miała notoryczne obsunięcia czasowe ponad 40minut :/ i na inne zabiegi mało przytulnie i za dużo robiła na raz
konwalia1282 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 10:38   #12
chocolateri
Przyczajenie

Gorąco polecam gabinet kosmetyki profesjonalnej na ul. Słowiańskiej. Nazywa się Estetic o ile dobrze nazwę napisałam, aczkolwiek szukałam strony internetowej i mi nie wyskakiwała więc pewnnie jakoś inaczej sie to pisze Młode, przesympatyczne i pełne zapału dziewczyny. Czysto i pachnąco, zawsze coś dla ciała i dla ducha. Uczęszczam tam na pazurki ( żel) i mikrodermabrazję ( potworne plamy na twarzy po 14 latach palenia )Byłam tam zaledwie 3 razy i nie zmienię ich na żadne inne. Wczoraj masaż twarzy miałam gratis i super kawkę trójwarstwową. Nie ma tam pośpiechu, wchodzisz i czujesz się wyjątkowa. Salonik nowy widać że dziewczyny mocno zainwestowały a jak na początku bywa ciężko im się wypromować stąd mój post, kubeł zimnej wody na starcie. Polecam też pedicure - koleżanka była i podobno jest bosko Niestety nie pamiętam numeru ulicy , ale mam numer tel.61-6703269.
chocolateri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 18:06   #13
magdappp
BAN stały

strupy ci zrobila i wysuszyła skurę nie do pomyślenia zeby coś robić i psuć po co się tym zajmuje jak nie umie nie rozumiem takich ja od jakiegoś czasu zastanawiam się na pujściem do kosmetyczki na oczyszczanie ale tyle się naczytalam opinie są tak rózne na temam manualne. kawitacyjny lub kwasy że sama nie wiem. No i kiedyś bylam w gorzowie jak tam mieszkalam ale tu to juz nie wiem
magdappp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-10, 18:24   #14
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdappp Pokaż wiadomość
strupy ci zrobila i wysuszyła skurę nie do pomyślenia zeby coś robić i psuć po co się tym zajmuje jak nie umie nie rozumiem takich ja od jakiegoś czasu zastanawiam się na pujściem do kosmetyczki na oczyszczanie ale tyle się naczytalam opinie są tak rózne na temam manualne. kawitacyjny lub kwasy że sama nie wiem. No i kiedyś bylam w gorzowie jak tam mieszkalam ale tu to juz nie wiem

ja chodzilam na oczyszczanie taką maszynka z ozonem czy coś, taka łopatka, i tylko mi jakieś większe wypryski wyciskała. wiec bardzo polecam o połowe mniej cierpienia
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-11, 15:38   #15
magdappp
BAN stały

maszynka z ozonem?
moze piling kawitacyjny bo czytalam że tak też oczyszczają?
Stary 2010-02-11, 16:26   #16
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
maszynka z ozonem?
moze piling kawitacyjny bo czytalam że tak też oczyszczają?
sprawdzilam w necie, i tak to bylo wlasnie cos takiego
Stary 2010-02-11, 18:42   #17
magdappp
BAN stały

ciekawe, ciekawe nie slyszalam ale dobre były rezultaty?
Stary 2010-02-11, 19:15   #18
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe, ciekawe nie slyszalam ale dobre były rezultaty?
ja bylam zadowolona skora jest po tym taka mięciutka, mhmm ;d poza tym dla mnie to byla mila odskocznia od tradycyjnego oczyszczania, kiedy to wszystko bylo ręcznie, a ja mialam taki stan skory, ze umieralam tam ;p musze wlasnie jakos w przyszlym tygodniu isc bo dawno nie bylam.
Stary 2010-02-11, 19:29   #19
magdappp
BAN stały

ja chcę spr. kawitację rozmawialam dzidiaj z fajną kosm. i doradzila trochę gdzieniegdzie ręczne i reszta kawitacja więc pomyśle naszęście nie drogo))) więc może sprobuję)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 20:20   #20
Miniulekk
Przyczajenie

Smile Dot.: Kosmetyczka Poznań

Hej,

czy mogłybyście polecić jakąś fajną kosmetyczkę / salon kosmetyczny w Poznaniu? Super gdyby i ceny były atrakcyjne, choć nie kosztem jakości usług..

Z góry dzięki za informacje i opinie
Miniulekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-20, 21:26   #21
malvalooka
Przyczajenie

dziewczyny ja Wam bardzo serdecznie polecam SPA w galerii malta w NIKU (2piętro). korzystam zarówno z oczyszczania manualnego, jak i z kawitacji, pedicuru i henny itp. jestem baaardzo zadowolona z pani kosmetyczki, pełna profeska salon bardzo ekskluzywny, czysty, zadbany, panie pracujące bardzo zadbane miłe. dziewczyny maja również masaże i zabiegi na ciało ja chodzę do pani Uli polecam
malvalooka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-25, 07:58   #22
Aniula886
Przyczajenie

Hej Dziewczyny, ja polecam Kreacja Piekna na ulicy Głebokiej 6 tj Dolna wilda, miła sympatyczna obsługa, pracownice znają sie na rzeczy a co najważniejsze rewelacyjne ceny, maja vacu line taką bieżnie pod ciśnieniem, kosmetyke, i wizaż z tego co ostatnio podsłuchałam to planują mieć także fryzjera wiec wszystko na miejscu można zrobić. Makijaże bomba byłam na imprezce ostatnio i gdybym go nie zmyła po powrocie to na drugi dzień wyglądał by tak samo
Aniula886 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 09:25   #23
nightdream
Przyczajenie

Sorry że odkopuję temat ale chciałabym ostrzec Was Dziewczyny przed salonem ESTHETIQUE na Katowickiej w Poznaniu.
Tragedia po prostu... Byłam tam wczoraj na depilacji woskowej wąsika... i dziś na twarzy, owszem, wąsika nie mam, nie mam też sporego kawalka naskórka... twarz jest odparzona, czerwona i piecze... Nigdy, przenigdy mi się to nie zdarzyło jeszcze... Nie mam jakiejś super wrażliwej skóry a to co mi baba zrobiła na twarzy... to powinno być karalne...
nightdream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-30, 12:11   #24
marsi221
Przyczajenie

Smile Dot.: Kosmetyczka Poznań

cześć dziewczyny, ja trafiłam przypadkiem na salon Happy Spa w King Crossie i super, miła obsługa , przystępne ceny i dużo akcji promocyjnych, warto śledzić ich stronę i facebooka. Polecam
marsi221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-26, 09:17   #25
Vinnga
Zakorzenienie

Witam,
czy któraś z Wizażanek korzystała z usług Gabinetu Niezapominajka? Wystawili swoje oferty na okaziku, jednak wolałabym poznać najpierw opinie o salonie. Ceny bez promocji również mają atrakcyjne, ale zależy mi na dokładności wykonywanych zabiegów
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości