|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Kosmetyczka Poznań
Witam,
![]() Chciałabym się dowiedzieć, że ktoś z Was zna któryś z salonów kosmetycznych w Pozaniu na ulicy Katowickiej (niedaleko osiedla Polanka). Ponieważ nie znam nikogo, kto mógłby mi coś na temat tych salonów powiedzieć (jeden nazwy sie "Nail Studio" drugi "Esthetique" <lub podobnie, z francuskim jestem na bakier ![]() Jak zapewne sie domyśliacie, boję się iść do kogoś, o kim nie słyszałam, nie chce sobie zepsuć twarzy jeszcze bardziej ![]() P.S. Cennik najpopularniejszych zabiegów (manicure, wyrówanie brwi, oczyszcanie twarzy) miło widziane ![]() Z góry dziękuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyczka Poznań
Podnoszę...
To dla mnie ważne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Symp ja tu mieszkam , ale nie znam tych salonów - jutro za to idę tu 1 raz do fryzjera więc obadam sytuację
![]() ps. czyżbyśmy były sąsiadkami ??
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hehe
![]() Więc witam sąsiadkę ![]() Napisz, jakie były wrażenie i w któym studio byłaś. I jakie panie kosmetyczki były, bo ja ten tego, nieśmiała jestem... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hihihih na razie nie byłam
![]() ![]() w którym etapie mieszkasz ?? ja w 1, naprzeciw bloku TBS ps. jutro mnie spotkasz o 20.20 na fotelu u fryzjera ![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Oh maj Gad...
![]() Jaki ten świat mały ![]() Propzycja bardzo miła, lecz na razie jestem na etapie aklimatyzowanie się w nowej szkole (liceum) no i jutro idę na "spotaknie intergracyjne" z nowymi koleżankami i kolegami, więc na razie odpada. Ale dziękuje za zaproszenie ![]() Hehe... Możliwe, że piszmy do siebie z pokoju/klatki obok ![]() P.S. Jutro będę wypratywać w oknie u fryzjera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
oj faktycznie malutki
![]() przyznaję się - mieszkam w klatce nr 23 ![]() ups. pomyłka ![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] Edytowane przez _Roxi Czas edycji: 2005-09-09 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja mieszkam w nieparzystych, 25.
A gdzie jest 20...?? Hm... chybą się dzisiaj przejdę i sprawdzę. ![]() Podrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Sorki, że odnowię temat, ale nie chcę zakładać nowego wątku. Mam pytanie dotyczące dobrego salonu piekności w Poznaniu. Nasza koleżanka ma urodziny i chciałyśmy jej podarować karnet do wykorzystania w którymś salonie. Niestety nie jestem z Poznania i nie bardzo się orientuję w Waszym mieście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
witam, tydzien temu bylam w tym salonie, strona www bardzo ładna w środku też ochy i achy a jakość usług kosmetycznych gorsza niż u osiedlowej kosmetyczki. Pani zrobiła mi oczyszczanie twarzy po którym tydzien goiły mi się strupy a twarz byal wysuszona na wiór! nigdy więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja bardzo lubię regenarację na batorego, mam blisko, zawsze wychodzę zadowolona i wyciszona
![]() technicznie jesli chodzi np o manicure odpowiadała mi róża z hbs, ale miała notoryczne obsunięcia czasowe ponad 40minut :/ i na inne zabiegi mało przytulnie i za dużo robiła na raz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Gorąco polecam gabinet kosmetyki profesjonalnej na ul. Słowiańskiej. Nazywa się Estetic o ile dobrze nazwę napisałam, aczkolwiek szukałam strony internetowej i mi nie wyskakiwała więc pewnnie jakoś inaczej sie to pisze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
strupy ci zrobila i wysuszyła skurę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chodzilam na oczyszczanie taką maszynka z ozonem czy coś, taka łopatka, i tylko mi jakieś większe wypryski wyciskała. wiec bardzo polecam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
maszynka z ozonem?
moze piling kawitacyjny bo czytalam że tak też oczyszczają? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
ciekawe, ciekawe nie slyszalam ale dobre były rezultaty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ja bylam zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
ja chcę spr. kawitację rozmawialam dzidiaj z fajną kosm. i doradzila trochę gdzieniegdzie ręczne i reszta kawitacja więc pomyśle naszęście nie drogo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej,
czy mogłybyście polecić jakąś fajną kosmetyczkę / salon kosmetyczny w Poznaniu? Super gdyby i ceny były atrakcyjne, choć nie kosztem jakości usług.. Z góry dzięki za informacje i opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
dziewczyny ja Wam bardzo serdecznie polecam SPA w galerii malta w NIKU (2piętro). korzystam zarówno z oczyszczania manualnego, jak i z kawitacji, pedicuru i henny itp. jestem baaardzo zadowolona z pani kosmetyczki, pełna profeska
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny, ja polecam Kreacja Piekna na ulicy Głebokiej 6 tj Dolna wilda, miła sympatyczna obsługa, pracownice znają sie na rzeczy a co najważniejsze rewelacyjne ceny, maja vacu line taką bieżnie pod ciśnieniem, kosmetyke, i wizaż z tego co ostatnio podsłuchałam to planują mieć także fryzjera wiec wszystko na miejscu można zrobić. Makijaże bomba byłam na imprezce ostatnio i gdybym go nie zmyła po powrocie to na drugi dzień wyglądał by tak samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Sorry że odkopuję temat ale chciałabym ostrzec Was Dziewczyny przed salonem ESTHETIQUE na Katowickiej w Poznaniu.
Tragedia po prostu... Byłam tam wczoraj na depilacji woskowej wąsika... i dziś na twarzy, owszem, wąsika nie mam, nie mam też sporego kawalka naskórka... twarz jest odparzona, czerwona i piecze... Nigdy, przenigdy mi się to nie zdarzyło jeszcze... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
![]()
cześć dziewczyny, ja trafiłam przypadkiem na salon Happy Spa w King Crossie i super, miła obsługa , przystępne ceny i dużo akcji promocyjnych, warto śledzić ich stronę i facebooka. Polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witam,
czy któraś z Wizażanek korzystała z usług Gabinetu Niezapominajka? Wystawili swoje oferty na okaziku, jednak wolałabym poznać najpierw opinie o salonie. Ceny bez promocji również mają atrakcyjne, ale zależy mi na dokładności wykonywanych zabiegów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.