|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomidory holenderskie - czy warto?
Na znanym portalu aukcyjnym są do nabycia nasiona pomidorów szklarniowych i tunelowych po 2 sztuki. Są to odmiany Tamaris F1 i VP1 F1. W tym roku miałem bardzo słabe pomidory w tunelu (z 5m2 zebrałem może 8 - 10 kg oraz w smaku nadające się tylko na przecier). Powiedziałem sobie ze na następny rok muszę uzyskać bardzo dobry plon smacznych pomidorów. Czy warto kupić te odmiany?
Nie wiem czy mogę zamieszczać link? Jeśli tak to proszę napisać a zamieszczę do aukcji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomidory holenderskie - czy warto?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W aukcji pisze ze te nasiona są oryginalne. Nawet na zdjęciu jest paczka nie otwierana i pisze ze nasiona będą z tej paczki.
Prawdę mówiąc chętnie bym wziął po 10 nasion z obu odmian. Najmniejsze opakowanie to 250 nasion a to by mi starczyło na 13 lat ![]() Może ktoś uprawiał te pomidory? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Pomidory uprawiam tylko dla siebie. Do foli mogę wsadzić tylko 18 - 20 krzaczków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Moja mama hoduje pomidory, ale tylko tak dla nas kilka krzaczków, są przepyszne. Ekologiczne w końcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.