|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy mnie pamięta ?
Na wstępie od razu mówię, że jestem w rozsypce i ostatnim czego mi trzeba jest wyzywanie mnie od puszczalskich. Moja historia miała miejsce dwa dni temu. Poszłam z koleżankami na miasto, jestem uczennicą liceum, a moi rodzice, teraz im za to dziękuje, nie są przychylni takim wyjściom i to było jedno z pierwszych. Oczywiście, nie przyzwyczajona do dużej ilości alkoholu, nieźle się wstawiłam. Nie było ze mną nie wiadomo jak źle, ale lekko szumiało mi w głowie, a że wcześniej nie znałam tego uczucia, byłam trochę skołowana. Poszłyśmy z koleżankami do klubu, a tam zobaczyłam chłopaka który podobał mi się od zawsze, ale myślałam, że taka dziewczyna jak ja nie ma u niego szans i nigdy nie zdobyłam się żeby zagadać, tak więc nie kojarzył mnie nawet. Podszedł do mnie i zaczęliśmy tańczyć. A ja byłam tak zdezorientowana, że dałam się pocałować. Wiem, że słabo się zachowałam i myślę, że uznał mnie za jakąś łatwą. Nawet nie zna mojego imienia. Potem musiałam iść i z tego wszystkiego tak po prostu go zostawiłam i wyszłam. Wiem jak się nazywa i chciałam go zaprosić do znajomych, zainicjować jakąś rozmowę. Boję się że po takim słabym starcie nie będzie miał ochoty rozmawiać, nie pamięta mnie albo uznał mnie za łatwą, a po moim zachowaniu wcześniejszym, nie dziwię się, bo która dziewczyna daje się tak pocałować chłopakowi ? Co myślicie ? Powinnam do niego napisać, czy dać spokój ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy mnie pamięta ?
Może spróbuj. Jak Cię pozna, to będzie wiedział, że taka nie jesteś. Tylko pytanie czy on jest porządnym facetem.
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym jedynie na korytarzu powiedziała do niego "cześć" z uśmiechem i poszła dalej. Co niby byś do niego napisała? "Hej pamiętasz przelizaliśmy się w klubie i tak się składa że chodzimy do tej samej szkoły!" ![]() Edit: nie wiem czemu umaniłam sobie że to twoj kolega ze szkoły
Przeciętność daje poczucie bezpieczeństwa, ale tylko podejmując ryzyko można spełniać swoje marzenia Edytowane przez Bea_91 Czas edycji: 2013-10-21 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
To nie kolega ze szkoły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Pewnie, że tak. Kto nie ryzykuje ten nic nie ma. A nóż będzie to fajny chłopak? : -)
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Analogicznie: uważasz go za puszczalskiego? Daj spokój dziewczyno, porozmawiaj z nim normalnie, powiedz mu 'cześć'. Nie wracaj do tamtej sytuacji
![]()
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Napisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Nawet nie wiem jak zacząć, co napisać.. bo nie był to najlepszy początek. Poradzicie coś ? Jak zacząć ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym go przeprosiła za to że tak bez pożegnania uciekłaś. Jak będzie zainteresowany to wciągnie się w temat, a jak coś odburknie to masz jasną sytuacje.
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ze niby pocalunek to oznaka puszczalstwa?
![]() ![]() Zagadaj do niego- a jakze! ![]() Naprawde, nic zlego sie nie stalo. ![]()
Tutaj spiewam- wchodzisz/sluchasz na wlasna odpowiedzialnosc!!! https://www.youtube.com/watch?v=JRRbz9R7hhA Journey through the ice and snow To heed the hunter's call, To slay my enemies as the runes foretold. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Najczęściej na domówkach, mamy wspólnych znajomych, ale nie rozmawialiśmy za dużo nigdy. Zawsze się przy nim stresowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Miałam bardziej hardcorową sytuację. Nie ma się w sumie czym chwalić więc nie będę się rozpisywała. Ale koleś sam mnie zagaił, wysyłał mi uśmiechnięte minki na gg przez jakiś tydzień w końcu mu odpisałam, że grunt to rozmowa na poziomie i tak się zaczęło. Jak już się uprzesz na napisanie to lepiej mieć jakiś "powód" nawet błahy nie wiem zbliżające się jakieś wydarzenie (koncert), jakaś impreza, cokolwiek byleby to nie było
hej to ja, nie jestem taka łatwa jak myślisz bo to zawsze jest słabe.
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Czytając początek Twojego wpisu pomyślałam, że wylądowałaś z nim w łóżku od razu. Ale pocałunek...ha, przestań się zamartwiać! Nawet tak o sobie nie myśl. Pod żadnym pozorem. Po prostu, alkohol uderzył do głowy, a on Cię pocałował. To on też w takim razie puszczalski jest
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Napisałam do niego, nie pamięta mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Co mu konkretnie napisałaś?
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Właśnie co mu napisałaś?
Może napisz " Poznaliśmy się w sobotę w klubie jakimśtam, ale jak mnie nie pamiętasz to trudno ![]() Albo Ci odpisze coś albo nie odpisze i będziesz wiedziała, że nie warto zawracać sobie nim głowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.