|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dobry Fryzjer w Kutnie lub okolicy poszukiwany
Cześc Dziewczyny. Proszę pomóżcie. Pilnie poszukuję informacji o dobrym fryzjerze w Kutnie lub najbliższej okolicy a to dlatego , że tu własnie odbedzie się mój ślub więc same rozumiecie że chciałabym wyglądać wyjatkowo. Niestety nie mieszkam w tym regionie, dlatego nie mam pojęcie u kogo mogłabym sie umówić na czesanie.
Proszę pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry Fryzjer w Kutnie lub okolicy poszukiwany
Mada74 ja jestem z okolic Kutna. Nie wiem czy juz jestes po slubie czy nadal przed. W kazdym razie na ulicy Podrzecznej w Kutnie jest pewien salon (niestety nazwy nie pamietam), w ktorym z fryzurkami szaleje niejaki Pan Nowak, zwany potocznie Mistrzem. Czesal mnie przed 100 - dniowka i bylam bardzo zadowolona. Moje znajome tez zawsze wychodza zadowolone z jego salonu. Wiec jesli jestes nadal zainteresowana to moge Ci podac nr telefonu do tego salonu.
pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ CI ZA POMOC |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Skoro jeszcze jestes przed to w takim razie wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Wiem, ze to jeszcze hektar czasu, ale ja pewnie nie bede miala juz okazji, zeby zlozyc Ci zyczenia.
Oto numer do tego salonu ![]() Mam nadzieje, ze jesli skorzystasz to bedziesz zadowolona. Ten Mistrz to bardzo oryginalny gosc. Ja zawsze wychodzac od fryzjera plakalam jak szalona , a od kiedy zaczelam chodzic do niego wychodze zadowolona. Jesli chodzi o kosmetyczke to w tym jego salonie jest tez kosmetyczka, ale niestety nie wiem czy dobra, bo nigdy z jej uslug nie korzystalam. Jesli bedziesz potrzebowala jeszcze jakis info zwiazanych z Kutnem to poszukuj mnie na wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ta smutna buzka wstawiona przed numerem telefonu, to tylko i wylacznie pomylka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Bardzo Ci jestem wdzięczna za pomoc i na pewno dam znać co " zrobił ze mną" Pan Stanisław..., dziekuje za życzenia
Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Wtajemniczenie
|
Mówicie o tym salonie w ciągu na Podrzecznej? Gdzie akryle tez zakładają? I pępki przebijają itd. ? Wiem że ta dziewczyna nawet fajnie paznokcie robi. A jeśli chodzi o miszcza to trzeba go strasznie pilnować jak obcina bo uwielbia krótkie fryzurki! Mojej kumpeli usiłował wyciąć na siłę króciutką grzyweczkę.
![]() ![]() Fajnie też obcinają włoski w Welli i u Iwonki koło sądu, przynajmniej ja po nich nie płakałam. Ale nie wiem jak z czesaniem włosów?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() 1) salon na ul.Długosza (chyba nr 6) fryzjerka dość sympatyczna młoda, ale prawdę powiedziawszy nie wysiliła się mimo iż umawiałam się z nia na próbną fryzurkę ślubną- powiedziała jedynie co może ewentualnie zrobić podpięła włosy i to wszystko . Ogólnie oceniam to średnio, 2) salon ul.Nawrot przy Pl.Wolności 1 - to co zaproponowała mi fryzjerka to istny koszmar. Najpierw stała nade mną robiła miny, fukała i zastanawiała się co ona zrobi z takich włosów, przecież są za któtkie i na do dodatek cienkie, przeciez ona nic z tego nie upnie (cytuję jej słowa). Ostatecznie zrobiła mi nie wiadomo co na głowie- jak spojrzałam w lustro miałam ochotę się rozpłakać- ocena ogólna KOSZMAR KATEGORYCZNIE ODRADZAM, i ma do siebie pretensje że po jej występie od razu na samym początku nie wstałam i nie wyszłam z salonu 3) salon przy ul.Podrzecznej (chyba 5 lub 6 w takim pasażu) i Pan PIOTR NOWAK (przepraszam ale poprzednio ochrzciłam go Stanisław) - to co zaproponował na moich włosach to naprawdę było istne dzieło sztuki, bardzo bardzo mi sie podobało. Mimo że mam włosy do ramion na dodatek wycieniowane i cienkie zaproponowane przez niego uczesanie było świetne i skutecznie tuszowało "moje niedoskonałości"Ocena - SUPER. W razie gdyby sie jednak coś wydarzyło (jakiś przypadek losowy), muszę znaleźć sobie jeszcze jednego dobrego fryzjera dlatego mam prośbę do AneciG: czy mogłabyś podać mi dokładne adresy salonu : "WELLA" i "U Iwonki" będę wdzięczna za pomoc. A Tobie EMMOS WIELKIE DZIĘKI ZA MISTRZA. Gorąco Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mada74 super ze jestes zadowolona
![]() ![]() ![]() Sle usciski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.