|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zrozpaczona po "gołębim polpiel"
Witam wszystki użytkowników forum.
Moja przygoda z włosami zaczeła się od pasemek na czarne włosy, jakąś jak twierdziła fryzjerka "zagraniczną farbą" wyszły pasemka rude i brązowe, no ale ja chciałam blond, poszłam na poprawe i nałożyła mi na to rozjaśniacz, wyszły rudo zółte hmmm. po 2 tygodniach nałożyłam dekolor i na to gołębipopiel naturii!! jestem zrozpaczona poprostu szok, kolor fioletowy i rudy w przebłyskach ( te ciemniejsze pasemka) i co mam zrobić??? nie chce palić narazie włosów dekolorem ponownie, jestem już bezsilna . Doradzicie jakiś pomysł?? Z góry ślicznie dziękuję za odpowiedzi.Kaśka |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zrozpaczona po "gołębim polpiel"
Kasiu, wiem że chciałaś mieć pasemka ale jedyne co mi przychodzi do głowy do zafarbowac takim kolorem jaki masz na pozostałych włosach. Swoja drogą co to za fryzjerka, która tak ci zepsuła kolor
![]() Jesli masz naturalne włoski to pasemka blond powinna osiągnąć bez problemu, natomiast jesli farbowane to nigdy w zyciu nie da się do blondu bo wypaliłoby ci włosy |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
witam,
fryzjerka twierdziła za ma 40-letnie doświadczenia może liczyć nie umie?? bo farbować to z pewnością nie potrafi ehhh , chyba dam narzie włosom spokój niech sobie odrosną,pozdrawiam serdecznie i dziękuję za oddzew.Kasia |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
katarzyno, czy aby napewno mowilas fryzjerce ze masz wlosy farbowane na czarno?
bo wszem i wobec wiadomo ze takie wlosy sie nie rozjasnia? |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Witam
No trudno było nie zauważyć, jako, że moje włosy z natury maja kolor ciemny blond i po samych odrostach można było się zorientować. Poinformowałam fryzjerkę że mam farbowane czarna farbą od roku czasu..... podjeła sie roboty twierdząc że ma jakies super specyfiki heh no i mam efekty a co najgorsze to jej zapałaciłam no ale człowiek uczy się na błędach już więcej do fryzjera nie pójde![]() ![]() Pozdrawiam P.s a gdybym na tem zymwający sie gołebi popiel z pasemkami rudych ![]() nałożyła ciemny blond albo nawet taki średni??? jak myślicie?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wtaj!Szczerze radze nic z blondów!!!!Musisz NIESTETY nałożyć cos w naturalnym odcieniu!Poszla bym po zwrot kasy do tej FRYZJERKI!!!!!!!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

. Doradzicie jakiś pomysł?? Z góry ślicznie dziękuję za odpowiedzi.