|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Włoskie filmy :)
Witam
![]() I orientuje się ktoś czy można ściągnąć włoskie napisy do polskiego filmu i jeśli tak to gdzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Włoskie filmy :)
Nie wiem, czy cię zainteresuje, ale jest bardzo fajny włoski film dokumentalny, opowiadający o muzyce włoskiej "Passione"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Il Postino
Il Divo Gomorra La bestia nel cuore Cinema Paradiso La citta delle donne La dolce vita jest jeszcze wiele innych dobrych wloskich filmow ktore moge polecic zwlaszcza z lat 60tych i 50tych ale sa dosyc ciezko dostepne w polsce ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej, mnóstwo jest fajnych włoskich filmów, gorzej z polskimi napisami. Był taki program, który się instalowało na kompie i wynajdywał polskie sottotitoli jeśli były dostępne, nie pamiętam już, jak się nazywał. Z nowszych filmów polecam:
La prima cosa bella (mój ulubiony) Valanzasca L'ultimo baccio Romanzo criminale |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Solo un padre (Samotny ojciec) przepiękny film
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Terrence szkoda że nie pamiętasz nazwy tego programu.. bardzo by mi się przydał.. Dziękuję wszystkim za tytuły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.