|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
poszukiwany fotograf z duszą- śląsk
Witam,
poszukuję fotografa do sesji dosyć nietypowej jak zdążyłam się zorientować. Chodzi o sesję kobiety w ciąży, ale ma być to sesja z pazurem z okazji tego iż jestem osobą aktywną fizycznie i niestety tegoroczny sezon zimowy będę musiała grzecznie przesiedzieć, chciałabym zrobić sobie pamiątkę z tego okresu, ale pamiątka ta ma ukazywać humorystyczną aktywność jeśli ktokolwiek rozumie o czym piszę. Szukałam osoby która podjęła by się wyzwania, ale mam wrażenie że jeśli jest kobieta w ciąży i ma inny pomysł niż przeciętna mama ubrana w zwiewną sukienkę, siedząca, leżąca owiana wiatrem to już za dużo jak dla nich. Dlatego potrzebny mi ktoś kto zrozumie moją koncepcję. Ogólnie chciałabym zapozować z deską... nie mam pojęcia jak sama nadam się do roli modelki ponieważ nie jestem zwolenniczką fotografowania i sama uważam się za osobę która jest mało fotogeniczna, chciałabym jednak spróbować. Jeśli ktoś zna osobę która nie lubi nudnych zdjęć, chętnie skontaktuję się z nią ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: poszukiwany fotograf z duszą- śląsk
Służę pomocą. Proszę o kontakt: azizi@onet.pl
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: poszukiwany fotograf z duszą- śląsk
Ja również mogłabym służyć pomocą ardent.rebellion@gmail.co m
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.