|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Baaardzo blady zielony cień matowy...
Dziewczyny kochane, pomóżcie, bo już mi ręce opadają
![]() jasnego zielonego cienia do oczu. Takiego strasznie jaśniutkiego, prawie białego... Nie dość, że w ogóle ostatnio trudno o matowe cienie, to takiego kolorku nigdzie nie mogę znależć ![]() 151 - to przestali produkować ![]() Potem miałam podwójny zieleń wodospadu (czy jakoś tak...) YR - zużyłam cały jasny a ciemnego odrobinę ![]() chyba przestali produkować, bo nigdzie go nie ma ![]() Może wpadło Wam coś takiego w oko? Tak bardzo mi zależy, bo wyjątkowo mi ten kolorek pasuje, a poza tym jest genialny jak mam zmęczone oczy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Baaardzo blady zielony cień matowy...
Podciągam, bo mi baaardzo zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
magda75 napisał(a):
> Dziewczyny kochane, pomóżcie, bo już mi ręce opadają > ![]() > jasnego zielonego cienia do oczu. Takiego strasznie > jaśniutkiego, prawie białego... Nie dość, że w ogóle > ostatnio trudno o matowe cienie, to takiego kolorku > nigdzie nie mogę znależć ![]() > 151 - to przestali produkować ![]() > Potem miałam podwójny zieleń wodospadu (czy jakoś > tak...) YR - zużyłam cały jasny a ciemnego odrobinę ![]() > chyba przestali produkować, bo nigdzie go nie ma ![]() > Może wpadło Wam coś takiego w oko? Tak bardzo mi > zależy, bo wyjątkowo mi ten kolorek pasuje, a poza tym > jest genialny jak mam zmęczone oczy ![]() > ![]() ![]() ![]() Możesz spróbować Inglot Sprint nr 44. W opakowaniu wygląda na intensywny, ale na powiece jest właśnie taki półprzezroczysty, rozświetlony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
witaj
jasny, matowy i naprawdę fajny cien do powiek ma Estee lauder (mam też taki kolorek w zwstawie cieni lancome - ale ten jest lekko świetlisty). Cień EL świetnie sie nakłada, ma slicxzne opakowanie, a minusem jest niestety cena:-9 pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Nutka nie gryzie!
|
ja też mam taki blady zielony Inglota jak chcesz numer to podam Ci później w domu....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zgadza się kolorek 44 inglota wychodzi bardzo blady na powiekach. A ja kupiłam go skuszona soczystą zielenią w pojemniczku
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moja koleżanka miała kiedyś cienie GOSHa - 2 kolory - ciemny i pastelowy zielony. co prawda ten blady zielony był nieco perłowy - ale na oku wyglądało to nie perłowo a świetliście -> malowałam ją tymi cieniami, stąd wiem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dzięki, kochane
![]() liczyć ![]() W tej chwili jestem tak zdesperowana, że zapłacę każdą cenę, więc to EL na pewno zobaczę - chyba faktycznie tej firmy nie oglądałam - a już myślałam, że przejrzałam co się da ![]() A jeśli chodzi o Inglota, to obejrzałam całą paletę tam i z powrotem kilka razy ![]() przeoczyłam ![]() Uuupssss - właśnie zobaczyłam w KW cenę tych cieni EL - oj zaboli, zaboli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
moja mama miala wlasnie taki prawie bialy od Bourjois, ale z perla. Na oku prezentowal sie bardzo ladnie wlasnie taki jak juz ktos pisal taki rozswietlony
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.