|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tymbark kody
Witam jeśli ktoś pije tymbarka a nie zbiera kodzików to chętnie przygarnę z góry dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Tymbark - kody
Hej!
Na wstępie od razu przepraszam jeśli piszę w złym temacie... Ale mam do Was taką nietypową prośbę, mianowicie jeżeli pijecie Tymbarka to zanim wyrzucicie butelkę możecie dla mnie spisać kod spod nakrętki albo ewentualnie spod etykietki (w przypadku małych Tymbarków). Już od dawna marzy mi się poduszka z Tymbarka, ale jakoś nigdy nie udało mi się jej zdobyć. A teraz mam na to szanse, jeśli uzbieram "jedynie" 65 takich kodów... Pomożecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tymbark - kody
Naprawdę nikt nic nie poratuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie odnoscnie kodów Tymbark. Wysyłam je, ale wyczytałam na etykiecie, że przy odiorze nagrody liczy się paragon - a ja kupuję je w szkole w automacie nie dostaję zatem za to paragonu. Wysyłać i tak czy się nie opłaca, bo sprawdzą to?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hej jeśli wymieniasz kody na nagrody to raczej nie co innego jak bierzesz udział w walce o kase to będą pewnie sprawdzać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.