|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
miałyście tak??
Zwracam sie do was z zapytaniem bo moze ktoras z was miala juz cos podobnego.
Od paru lat mecze sie z alergia, do tego stopnia ze w tym roku musiałam zazywac sterydy w połaczeniu z tabletkami antykoncepcyjnymi dały taki rezultat ze cała puchłam i odozyłam antykoncepcje, po kilku dniach sterydy rowniez bo okres pyleń sie skończył Tabletek anty nie biore juz od 2 miesiecy, okres miałam zawsze jak w zegarku, Ostatnio tez dostałam go praktycznie w terminie, zawsze dostawalam z we wtoerk rano. W tym tygodniu tez tak sie spodziewalam ale dopiero w srode zaczełam lekko plamic i to nie krwią tylko lekko brazowym sluzem, myslałam ze to sie rozkręci a tu nic. dzisiaj mamy piątek a ja na dobra sprawe nie musze uzywac tamponów bo wkładka starcza, sa to zwykłe małe plamki brazowego słuzu. jak myslicie czego se spodziewac?? dodam ze dzisija nawet plamienia nie było, w nocy rowniez Do ginekologa ide dopiero w polowie przyszłego tygodnia. __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: miałyście tak??
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja zawsze.ale to zawsze miałam rowne cykle, nawet jak zaczełam dojrzewac.
Nie wiem teraz czy to wina odstawienie tabletek czy mozliwe zebym zaszła w ciąze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
mozliwe ze przez to ze odstawilas tabletki, a test czy jestes w ciazy zawsze mozesz dla pewnosci zrobic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Po odstawieniu pigułek potrafiłam nie mieć okresu nawet 3 miesiące. Z rozmów z innymi kobietami wiem, że nie tylko mnie to dotyczyło. Organizm różnie reaguje, musi się przestawić z hormonów 'zewnętrznych' na własne.
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Kurcze, nigdy mi się coś takiego nie przydarzyło,
ale kojarzę to z koleżanką z pracy - podpytam się ją dokładniej i wrócę do tematu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja przed pigułkami miałam okres jak w zegraku, raptem raz czy dwa mi się w okresie dojrzewania zdarzyło "przesunięcie"
przy tabelkach oczywiście krwawienie jak w zegarku no ale to akurat żadna zasługa natury a po odstawieniu - dobry rok się borykałam z problemami z "terminem" - generalnie raz co 30 dni, raz po 45 a innym razem po 60 dniach - teraz już jest w porządku mam cykle jak "przed" generalnie - po odstawieniu organizm musi się znowu "wyregulować" i takie rzeczy są w pakiecie natomiast dla pewności zawsze trzeba jednak z lekarzem o takich sprawach rozmawiać bo to, że generalnie to normalne nie znaczy, że akurat u ciebie jest wszystko ok. Test ciążowy też nie zaszkodzi,
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Ja po odstawieniu tabl przez 3 miesiace mialam co 2 tyg okres az sie balam ze nie wiem za duzo krwi mi zejdzie czy cos, ale lekarz powiedzial ze to sie unormuje i juz jest o wiele lepiej, co innego gdy organizm sam produkuje hormony a co innego gdy je "dostaje"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
dziekuje za kazdą wypowiedz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.