|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() czy warto byc w tym zwiazku ?
cześć
![]() Mam na imię Klaudia i mam 19 lat , od trzech lat jestem z chlopakiem ktory caly czas robi glupoty a ja mu wybaczam . 4 miesiace temu wujechalam za granice do rodzicow i rowniez cos sobie zarobic . moj chlopak zostal sam na okres wakacji . Po powrocie dowiedzialam sie ze chodzil na imprezy itp . Poszedl na domowke do swojej kolezanki i spal u niej do czego sie przyznal ale powiedzial ze dziewczyny spaly w osobnym pokoju a chlopacy w osobnym i ze byl tak pijany ze nie bylby w stanie nic zrobic, lecz nie przyznal sie ze byla tam jedna dziewczyna . kiedy siedzielismy z jego kolegami caly czas zartowali ze moj chlopak przyprawial mi rogi z ruda , a ona wlasnie jest ruda . wtedy on sie zaczerwienil. robil mi wiele takich niespodzianek ale zawsze wybaczalam . teraz juz sie zamartwiam i niemoge spac po nocach. jak sadzicie zostawic go ? Edytowane przez klaudia1994xx Czas edycji: 2013-11-08 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: czy warto byc w tym zwiazku ?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Spróbujcie szczerze pogadać, ustalić jakieś zasady.
Jak zachowuje się na codzień? Dba o Ciebie i się stara czy odwrotnie? ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
On robił głupoty, ja wybaczałam - i tak w kółko... Na koniec usłyszałam, że myślał, że zawsze przy nim będę, bo zawsze tyle mu potrafilam wybaczyć.
Spróbujcie pogadać i ustalić zasady. I badz konsekwentna! Jeżeli je złamie nie dawaj już kolejnych szans, bo to wcale nie pomaga i facet sie nie zmieni, choćby nie wiem jak obiecywał, daje mu to tylko poczucie bezpieczeństwa, że czego by nie zrobił, to Ty i tak będziesz... Wysłane z aplikacji mobilnej, może brakować polskich znaków - za co bardzo przepraszam ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Heh no to gratuluje chlopaka który jest tak pijany ,ze nie wie co isę dzieje na imprezie.Bo ja bym takiego nie chciała
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
warto być w takim związku, który daje szczęście, spełnienie, poczucie bezpieczeństwa etc.
w innym nie warto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Ja byłam w podobnym związku,ciagle rozstania i powroty.Ciagle mu prawie wszystko wybaczalam i tak minęło osiem lat z nim.W końcu mnie zostawił po dwóch miesiącach miał juz nowa.Ja zostałam sama i tak od dwóch lat,a on szczęśliwy z inna.Chcesz zmarnować sobie najlepsze lata z kimś kto nie jest Ciebie wart ?
No wlasnie lepiej nie popelniaj mojego błędu.Jesteś jeszcze młoda mozesz sobie kogoś znaleźć a ja w takim wieku,ze juz raczej zostanę sama.Bo każdy fajny facet juz zajęty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.