czy warto byc w tym zwiazku ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-08, 13:38   #1
klaudia1994xx
Przyczajenie

Unhappy

czy warto byc w tym zwiazku ?

cześć
Mam na imię Klaudia i mam 19 lat , od trzech lat jestem z chlopakiem ktory caly czas robi glupoty a ja mu wybaczam . 4 miesiace temu wujechalam za granice do rodzicow i rowniez cos sobie zarobic . moj chlopak zostal sam na okres wakacji . Po powrocie dowiedzialam sie ze chodzil na imprezy itp . Poszedl na domowke do swojej kolezanki i spal u niej do czego sie przyznal ale powiedzial ze dziewczyny spaly w osobnym pokoju a chlopacy w osobnym i ze byl tak pijany ze nie bylby w stanie nic zrobic, lecz nie przyznal sie ze byla tam jedna dziewczyna . kiedy siedzielismy z jego kolegami caly czas zartowali ze moj chlopak przyprawial mi rogi z ruda , a ona wlasnie jest ruda . wtedy on sie zaczerwienil. robil mi wiele takich niespodzianek ale zawsze wybaczalam . teraz juz sie zamartwiam i niemoge spac po nocach. jak sadzicie zostawic go ?

Edytowane przez klaudia1994xx
Czas edycji: 2013-11-08 o 13:41
klaudia1994xx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-08, 13:43   #2
RubyFaelivrin
Rozeznanie

Dot.: czy warto byc w tym zwiazku ?

Cytat:
Napisane przez klaudia1994xx Pokaż wiadomość
cześć
Mam na imię Klaudia i mam 19 lat , od trzech lat jestem z chlopakiem ktory caly czas robi glupoty a ja mu wybaczam . 4 miesiace temu wujechalam za granice do rodzicow i rowniez cos sobie zarobic . moj chlopak zostal sam na okres wakacji . Po powrocie dowiedzialam sie ze chodzil na imprezy itp . Poszedl na domowke do swojej kolezanki i spal u niej do czego sie przyznal ale powiedzial ze dziewczyny spaly w osobnym pokoju a chlopacy w osobnym i ze byl tak pijany ze nie bylby w stanie nic zrobic, lecz nie przyznal sie ze byla tam jedna dziewczyna . kiedy siedzielismy z jego kolegami caly czas zartowali ze moj chlopak przyprawial mi rogi z ruda , a ona wlasnie jest ruda . wtedy on sie zaczerwienil. robil mi wiele takich niespodzianek ale zawsze wybaczalam . teraz juz sie zamartwiam i niemoge spac po nocach. jak sadzicie zostawic go ?
On robi głupoty, Ty wybaczasz. Potem znowu robi głupoty, a Ty znowu wybaczasz. Co by nie zmalował, to i tak mu odpuścisz, więc robi kolejne, bo co mu szkodzi? Przecież nie będziesz się dąsać... Chciałabyś tak żyć przez kolejne lata? Szkoda zdrowia.
RubyFaelivrin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-08, 13:44   #3
corka Elzbiety
Rozeznanie

Spróbujcie szczerze pogadać, ustalić jakieś zasady.

Jak zachowuje się na codzień? Dba o Ciebie i się stara czy odwrotnie?
Stary 2013-11-08, 14:14   #4
Gazelka007
Raczkowanie

On robił głupoty, ja wybaczałam - i tak w kółko... Na koniec usłyszałam, że myślał, że zawsze przy nim będę, bo zawsze tyle mu potrafilam wybaczyć.

Spróbujcie pogadać i ustalić zasady. I badz konsekwentna! Jeżeli je złamie nie dawaj już kolejnych szans, bo to wcale nie pomaga i facet sie nie zmieni, choćby nie wiem jak obiecywał, daje mu to tylko poczucie bezpieczeństwa, że czego by nie zrobił, to Ty i tak będziesz...

Wysłane z aplikacji mobilnej, może brakować polskich znaków - za co bardzo przepraszam
Stary 2013-11-08, 14:35   #5
booombelek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez RubyFaelivrin Pokaż wiadomość
On robi głupoty, Ty wybaczasz. Potem znowu robi głupoty, a Ty znowu wybaczasz. Co by nie zmalował, to i tak mu odpuścisz, więc robi kolejne, bo co mu szkodzi? Przecież nie będziesz się dąsać... Chciałabyś tak żyć przez kolejne lata? Szkoda zdrowia.

booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-08, 21:33   #6
Clemence
Zakorzenienie

Heh no to gratuluje chlopaka który jest tak pijany ,ze nie wie co isę dzieje na imprezie.Bo ja bym takiego nie chciała i od tego bym zaczęła a co działo się dalej to kogo to obchodzi..

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-08, 22:12   #7
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

warto być w takim związku, który daje szczęście, spełnienie, poczucie bezpieczeństwa etc.
w innym nie warto.
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-08, 22:13   #8
Yin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Damayanti Pokaż wiadomość
warto być w takim związku, który daje szczęście, spełnienie, poczucie bezpieczeństwa etc.
w innym nie warto.
Zastanowiłabym się nad ostatnim....
Yin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-09, 09:41   #9
Onnaa88
BAN stały

Ja byłam w podobnym związku,ciagle rozstania i powroty.Ciagle mu prawie wszystko wybaczalam i tak minęło osiem lat z nim.W końcu mnie zostawił po dwóch miesiącach miał juz nowa.Ja zostałam sama i tak od dwóch lat,a on szczęśliwy z inna.Chcesz zmarnować sobie najlepsze lata z kimś kto nie jest Ciebie wart ?
No wlasnie lepiej nie popelniaj mojego błędu.Jesteś jeszcze młoda mozesz sobie kogoś znaleźć a ja w takim wieku,ze juz raczej zostanę sama.Bo każdy fajny facet juz zajęty.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości