| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-11-19, 22:10 | #1 | 
| Zadomowienie | W listopadzie:skośnego pędzla,podkładów Annabelle,waniliowych perfum,wody Uriage,...

nieaktualne

__________________ * Kosmetyki * Książki Edytowane przez xsunny Czas edycji: 2016-10-06 o 18:08 | 
|     |   | 
|  2013-11-19, 22:46 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

Dot.: W listopadzie:skośnego pędzla,podkładów Annabelle,waniliowych perfum,wody Uriag

Hej mam z wish: 2 wanilie ephorowe, po ok 10ml ze 100ml w sam raz na konkretne wypróbowanie, jedne to anilia a drugie vanili carmel mam jeszcze mgiełkę Victoria secret sugar & spice - cukier brazowy,cynamon i pomarancza,-ok 220 z 250ml 
				__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2013-11-20, 15:19 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: W listopadzie:skośnego pędzla,podkładów Annabelle,waniliowych perfum,wody Uriag

mam 50 tropical, pędzel skosny i balsam waniliowy yves rocher

__________________ Wymianka - luty 2014 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=44930906 odpisz u mnie    zwariowany świat makijażu  | 
|     |   | 
|  2013-11-20, 18:25 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Mam poza wątkiem pędzel do różu z EcoTools, który mogę wymienić.

__________________ Always, always, always belive in yourself, because if you don't, then who will, sweetie ?  - Marilyn Monroe | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.