|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Mikrodermobrazja
hej
Mikrodermobrazja - co sadzicie o tym zabiegu? Czy ktos juz poddawał sie takiemu czemus? Pozdrawiam i dzieki za wszelkie rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikrodermobrazja
wyszukiwarka się poddawała. z nią pogadaj
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ja też jestem zainteresowana tym zabiegiem i chciałabym go zrobić ale jedno co mnie niepokoi to to że jak czytam coś w googlach o mikrodermabrazji to wszędzie są wypiswyane zalety i wszystko pozytywne ![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
pewnie wszędzie piszą tylko o zaletach, bo ten zabieg faktycznie nie należy do niebezpiecznych. osobiście go nie miałam, ale zaprowadziłam na niego siostrę do salonu, z którego usług sama kiedyś korzystałam. sam zabieg jest bezbolesny. najpierw na twarz nakłada się preparat wygładzający skórę, później przeciera się ją specjalnym balsamem, a na koniec ściera się zrogowaciały naskórek za pomocą sondy. siostra miała potem "na wierzchu" bardzo delikatną skórę, która była zaczerwieniona i to był w zasadzie jedyny "efekt uboczny". jeśli chcesz, poczytaj sobie, jak robią ten zabieg właśnie tam gdzie byłyśmy: http://www.elite.waw.pl/mikrodermabrazja/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej,
dzieki wielkie za odp!!! Jest to calkiem przydatna wiedza, ze tak powiem... ![]() właśnie sie zastanawiam czy skutkiem ubocznym zabiegu nie bedzie zakaz opalania się ;/ a chce sie rozleniwiac na wiosne w ciepłych krajach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja miałam juz kilkanaście razy i efekt jest nie powiem,ze nie blizny sa gładsze itd jednak efekt żeby był trzeba miec dobrze wyleczona buzię i najlepiej zabiegi robić jesienia i zima co 2 tygodnie,jednak po zaprzestaniu skóra z czasem wydaje sie podobna trzeba naprawde bardzo wiele zabiegów aby skóra była w lepszej formie,po jednej serii juz widac róznice ale na krótko jednak stała kontrola może zdziałac cuda lepsza diamentowa jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A jaki ma wpływ taki zabieg na zmniejszenie widoczności zaskórników? Mam problem z tym małym, czarnym dziadostwem i jak do tej pory nie znalazłam skutecznej metody walki z nim :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja także miałam, i także polecam tylko serie zabiegów a nie jednorazowa wizytę
![]() ![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
ja byłam tu http://www.studioessenza.pl/ na jednym zabiegu, na razie nie widzę żadnej różnicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.