|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co to ma znaczyc?
Witam
Co sądzicie o następującej sytuacji: Pół roku temu poznałam chłopaka. Już na pierwszym spotkaniu się całowaliśmy, a na 4 poszliśmy do łóżka. Chłopak od początku nie był typem który wypisuje milion smsów. Zwykle pisał raz na 2, 3 dni zwykle przed weekendem. Ogólnie taki małomówny typ, który nie bardzo umie rozmawiać o prywatnych rzeczach itp. W tamtym okresie byłam świeżo po rozstaniu, i pasował mi taki ktoś, kto nic ode mnie nie oczekuje ale od czasu do czasu zaspokoi moje potrzeby. Nie ustalaliśmy kim dla siebie jesteśmy czy to przyjaciółmi bez zobowiązań czy oczekujemy czegoś więcej. Jeszcze dwukrotnie spotkaliśmy się, najpierw na jakiegoś drinka, później seks. Zostawałam zwykle na noc, ale nie przytulaliśmy się nigdy w nocy, każdy po drugim rogu łóżka. Na ostatnim takim spotkaniu wkurzył mnie bo zostawił na godzinę samą u niego w mieszkaniu bez ważnej przyczyny, byłam dla niego nieprzyjemna ale później oczywiście seks. Na koniec powiedziałam mu, że jest ostatnim facetem tylko do seksu i muszę sobie znaleźć kogoś na stałe. Po tym nie odzywał się przez jakieś 2 miesiące. Odezwał się niespodziewanie czy mam ochotę się spotkać. Spotkaliśmy się i ogólnie było ok, on później wyjechał na wakacje. Jeszcze przed chciał się spotkać, ale napisałam mu, że mam okres i mija się to z celem. Po wakacjach napisał, znowu się spotkaliśmy i oczywiście wszystko przebiegało jak zwykle z pewnymi różnicami. Po seksie całował mnie, i przytulał się całą noc. Później w drodze na moje mieszkanie (spacer), jak mu powiedziałam, że zawsze mam problem żeby się nie zgubić w okolicy, powiedział, żebym się nie martwiła bo on mnie zawsze będzie odprowadzał, był dziwnie miły i troskliwy. Powiedział mi jeszcze, że odkąd pierwszy raz się widzieliśmy nie poszedł z nikim innym do łóżka. No i zastanawiam się czy on może chcieć czegoś więcej czy sobie nadinterpretuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co to ma znaczyc?
może chce mieć Cię do seksu, ale na stałe? żebyś mu nie uciekła do związku to da Ci jego namiastki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nadinterpretujesz moim zdaniem. Powiedziałaś mu, że musisz sobie znaleźć kogoś na stałe więc się przestraszył, że ucieknie mu okazja do regularnego i darmowego seksu - no to zaczął być miły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
uparta chmura
|
Cos moze faktycznie jest na rzeczy, zwlaszcza po wyznaniu z abstynecja seksualna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A i jeszcze przed ostatnim spotkaniem, kiedy wrócił po wakacjach, spytał się mnie w smsie czy tęskniłam za nim. Ja w sensie żartu napisałam, że oczywiście, a on spytał się, a za czym dokładnie. Napisałam mu, że za tym i owym na co on, "też tęskniłem". Z drugiej strony nie wykazuje on jakiejś szczególnej inicjatywy. Chciał się zobaczyć w ten weekend ale ja nie mogłam, od ostatniego spotkania nie odzywa się co jest dość normalne i zapewne odezwie się w okolicach środy, czwartku. Jakby nagle zachciał czegoś więcej to chyba zaczął by pisać, co tam u mnie, dawać jakieś sygnały. Edytowane przez piko88 Czas edycji: 2013-11-09 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A nie lepiej znalezc sobie normalnego partnera niz takie na seks ? Moze byc ze chce cos wiecej albo tak jak dziewczyny mowia, wystraszyl sie ze nie bd mial przyjsc do kogo w nocy,...
Edytowane przez PiszacDniem Czas edycji: 2013-11-09 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Może i racja. Teraz mi się trochę przejaśniło, powiem mu po prostu wprost żeby nie zachowywał się w ten sposób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem nie przestraszył sie wtedy bo nie zależało mu aż tak na znajomosci z tobą - odzywal sie rzadko, nie przytulal cię, zostawił sama w mieszkaniu, te fakty świadczą o takim podejsciu. 2 miesiące bez seksu dały mu sie we znaki dlatego sie odezwał i próbuje zatrzyMac na następny raz. Nie rób sobie nadziei, gdyby mu zależało to nie pozwoliłby ci odejść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.