|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
kosmita jakiś normalnie
|
brak wiadomości pw
Jak w temacie, mam mailowe powiadomienie, ale w skrzynce pw brak tej wiadomości.
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: brak wiadomości pw
To jest możliwe
![]() Osoby które mają ustawioną opcję powiadomienia przez e-mail o przychodzącym PW, otrzymują informację o pojawieniu się wiadomości PW w chwili kiedy taka wiadomość zostanie wysłana przez nadawce - i to jest OK ![]() W przypadku gdy jakiś Spamerek wyśle serię spamu na PW z serii " Kliknij w banerek" a administracja to zauważy np. poprzez przycisk: Zgłoś - ma możliwość zatrzymania spamu oraz zatrzymania dostarczenia wiadomości do odbiorcy, jednak nie może cofnąć wysłanej już informacji na e-mail o otrzymanej wiadomości. Jeśli dostajesz e-mail w informacją o otrzymaniu PW a po zalogowaniu na forum i wejściu w wiadomości jej tam nie ma, to oznacza że był to spam ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Mignelo mi takie podejrzenie
![]() Dzięki za info ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziwne powiadomienie z forum
10 dni temu dostałam maila z automatu o treści:
"amelia114, W Twojej skrzynce Prywatnych Wiadomości na forum Forum Wizaz.pl czeka na Ciebie nowa wiadomość od agapogada33. Kliknij aby się zalogować i przeczytać nową wiadomość" Weszłam do skrzynki z wiadomościami na Wizażu, a tu zonk - brak wiadomości od takiego użytkownika w skrzynce, co więcej nie ma użytkownika o takim nicku na liście wizażanek. W związku z tym mam pytanie - o co chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
Witaj
![]() Połączyłam watki z podobnym pytaniem, odpowiedz znajdziesz w poście nr 2 aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.