|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Powiekszenie piersi POZNAN LUB WLKP
Hej dziewczyny zakładam nowy watek poniewaz przeszukalam rozne fora i nie moge znalesc odpowiedzi na moje jakze nurtujace pytanie .
Szukam dobrego chirurga w Poznaniu , interesuje mnie powiekszenie piersi , ale takze interesuja mnie ceny . nie na kazdej stronie jest napisane jakie sa koszta , napisalam do Dr Furmanek z czech , jesli nie znajde jakiegos sensownego lekarza w Poznaniu lub w Wlkp pojade na operacje do czech . caly koszt zbiegu moze mnie wyniesc 10 tys . zl wiec piekna sprawa oczywscie + hotel okolo 11 tys. ale nie wiem gdzie w Poznaniu zrobie operacja za ta cene |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Powiekszenie piersi POZNAN LUB WLKP
dr Kubasik
❤️Majka 21.12.2014 Szczęścia nie da się kupić, ale można je sobie urodzić .. Edytowane przez ellyunia Czas edycji: 2016-01-13 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiekszenie piersi POZNAN LUB WLKP
Ja Ci polecam dr. Marie Czternastek. Jest z Bydgoszczy ale robi zabiegi w solumed na wyrzyskach w Poznaniu. Swietna klinika i zmiescisz sie w cenie. Pani doktor super dobiera rozmiar, tak zeby wszystko wygladalo naturalnie i proporcjonalnie, a operacje robi od wielu wielu lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja robiłam u Maruszko i płaciłam 11,500 wiec cena przystepna. Poczytaj opinie lekarzy a nie gdzie najtaniej bo to masz na całe życie. Pójdziesz gdzieś bo tanio zrobią ci krzywo albo coś i będziesz musiała płacić 2 razy tyle u innego żeby ci to naprawił. Jak widzisz moją miniaturkę to chyba moj dr sie postarał, a operacje miałam w styczniu na miniaturce są 3 miesięczne nabytki
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny podbijam temat, moze jakies aktualne wiesci...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wiem że piersi robi w Poznaniu dr. Skupin ale co i jak to nie wiem. Myślę że warto zajrzeć na beuty w polsce bo tam są jego wątki
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.