|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Oryginał czy podróba? CONVERSE
Cześć!
![]() ![]() ![]() Dodaję zdjęcia wszystkiego, włącznie z pudełkiem, może ono też coś wam powie ![]() Aha! Przy butach nie było doczepionej metki, powinna być? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oryginał czy podróba? CONVERSE
[QUOTE=azaina;43557619]Cześć!
![]() ![]() ![]() Dodaję zdjęcia wszystkiego, włącznie z pudełkiem, może ono też coś wam powie ![]() Polecam artykuł on ci odpowie na twoje pytanie ![]() ![]() http://thefad.pl/content/jak-rozpozn...converse:ehem: ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Jeszcze raz podaję str. bo coś mi nie pykło hihihi http://thefad.pl/content/jak-rozpozn...robki-converse
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Czytałam już ten artykuł. Według niego wszystko się zgadza oprócz metki, która według autora tego tekstu powinna być. no i w moich na papierze w pudełku nie ma loga, ale tym chyba akurat niekoniecznie bym się kierowała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mam kilka par oryginalnych Conversów i nie miałam metki, więc to raczej nie jest wyznacznik. Może kiedyś były, ale nie pamiętam. A te ze zdjęć wyglądają o.k.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moje nie miały metki, były tylko połączone żyłką. Te wyglądają ok, ale prawdę mówiąc, nawet jeżeli byłyby to podróbki, to ciężko poznać, bo Converse są trampkami jak inne, tylko z fajnym (dla niektórych) logo i przeszyte.
No i nie szmacą się po praniu jak (niektóre) "chińczyki". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.