|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 856
|
Farouk CHI Organique Tone & Shine
Czy u¿ywa³ ktos od¿ywek koloryzuj±cych z nowej organicznej serii Farouk CHI?
Maj± ró¿ne kolory , wiec ka¿dy mo¿e co¶ dobraæ dla siebie, du¿a butla 300ml kosztuje 49z³, wiec cena przystêpna, uzywa³ ju¿ kto¶? http://www.farouk.pl/katalog.php?cat=9&cat2=50 Edytowane przez KENZO Czas edycji: 2009-03-12 o 23:55 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 583
|
Dot.: Farouk CHI Organique Tone & Shine
ja uzywalam tych wczesniejszych z jedwabiem i efekty byly porazajaco dobre
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 710
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 856
|
Tutaj jest link do tej serii
http://www.farouk.pl/katalog.php?cat=9&cat2=50 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 023
|
http://www.farouk.pl/katalog.php?cat=9&cat2=48
a ktos uzywal tych? zastanawiam sie nad kupnem.. w glamour ostatnio widzialam,ze szampon kosztuje chyba tylko 14zl?! powiedzcie co sadzicie
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 164
|
farby bez amoniaku ,rozjasniacze,cala seria jest rewelacyjna sama uzywam szamponu ,odzywki i mgielki do wlosow prostowanych choc nie prostuje ale te jony w polaczniu z szuszarka CHI dzialaja cuda seria kolorowa tez jest niczego sobie ,ladnie zakwasza wlosy zamyka luske wloski sie blyszcza,takie docelowe odswiezenie koloru lub tonowanie wlosow rozjasnianych |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 291
|
Witajcie,
czy mo¿e kto¶ ma jakie¶ nowe do¶wiadczenia zwi±zane z t± mask±? Chcia³abym ich u¿yæ na rozja¶nione prawie do bia³o¶ci w³osy z delikatnym ¿ó³tym po³yskiem. Fryzjerka strasznie zniszczy³a mi w³osy W ka¿dym razie w³osy s± tak zniszczone, ¿e siê ci±gn± i pozostaje mi chyba ogolenie siê na ³yso, dlatego bojê siê u¿yæ na nich nawet delikatnego tonera, typu Color Touch czy Diacolor. No i wtedy zobaczy³am na Allegro tê maskê, o której napisano, ¿e mo¿e s³u¿yæ do delikatnego tonowania w³osów. Czy ta maska mo¿e w jakim¶ stopniu zast±piæ tonowanie wy¿ej wymienionymi tonerami, czy te¿ efekt utrzymuje siê od mycia do mycia? Nie chcia³abym stosowaæ jej codziennie, bo chcê zainwestowaæ w jakie¶ mocno regeneruj±ce kosmetyki. Czy istnieje ryzyko uzyskania fioletowych w³osów? I w koñcu: którego odcienia u¿yæ, ¿eby uzyskaæ na tych bia³o-¿ó³tawych w³osach odcieñ per³owy, a nie szary? Silver czy platinum? Pozdrawiam (mam nadziejê, ¿e kto¶ tu jeszcze zagl±da )
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
Peter Griffin -> kolor utrzymuje siê niestety tylko od mycia do mycia (on tylko delikatnie pog³êbia kolor pigmentem, nic poza tym) wiêc niestety nie zast±pi. nada siê za to jako regeneracja po tym co ciê spotka³o (mówiê z w³asnego do¶wiadczenia) pozdrawiam
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 Proszê o porady jak schudn±æ na PW ![]() Chcê mieæ dziecko - piêkne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ¦lubneiWeselne.com.pl</a> |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
od¿ywki s± bardzo fajne jak karzdy kosmetyk farouk ma w sobie jedwab ale jest to najnowsza i najdrosza seria oliwkowa która niedawno powsta³a odzywka ³adnie koloryzuje ale czerwienie moga czasem wyj¶c rózowe jesli wczesniej by³y w³osy rozja¶nione no i co wazne jesli chodzi o blony jesli kto¶ niema zniszczonych w³osów mo¿e u¿yæ od¿ywki silver mix w³osy wtedy bêd± bardzo jasne wrêcz siwe bym powiedzia³a ale jesli kto¶ ma bardzo spalone wysuszone wlosy nieradze uzywaæ silver mix bo wyjd± niebieskie i to dos³ownie b³ekitne dlatego w takim wypadku radze u¿ywac platinum blonde.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Z tego, co siê orientujê to one mpo0g± s³uzyæ do kolryzacji d³u¿szej ni¿ do 1-go mycia. Zreszta jest napisane na ich stronce: 2 sposoby u¿ycia.Jeden w³asnie do pó³trwa³ej koloryzacji, a drugi jako od¿ywka loekko pog³êbiaj±ca kolor. Ja wybra³am Paltynowy Blond na moje ¿ó³te rozja¶nione w³oski.
![]() http://www.farouk.pl/show_produkt.php?id=111 Edytowane przez cuksa Czas edycji: 2010-03-23 o 20:59 Powód: doda³am linka |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 566
|
Zainteresowa³a mnie ta od¿ywka ju¿ jaki¶ czas temu ale nie wiedzia³am czy warto. I nie wiem jaki "kolor" wybraæ? Farbuje w³osy na ciemny blond i wychodzi mi jasny br±z, który sp³ukuje sie na rudo. Chcia³abym osi±gn±æ jasny/ ¶redni br±z. Moze ktos doradzi? Wacham sie miedzy Dark Chocolate- do br±zów i - Coffee Bean- do br±zów
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 325
|
czy w rossmannie s± ju¿ dostêpne ?
no i jaki kolor do w³osów blond (poziom 7 - 8), kolor karmelowy ???? |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Jestem zainteresowana tym produktem.
Czy faktycznie niweluje ¿ó³tawy odcieñ, który pozosta³ po rozja¶nianiu? Czy nie obci±¿a w³osów? |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Proszê o porady jak schudn±æ na PW