|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy pokrzywa wzmaga pocenie się?
Hej, piję pokrzywę od całkiem niedawna, trochę ponad tydzień, dzisiaj skończyłam pierwsze opakowanie (brałam pod dwie torebki).
Wróciłam do domu wkurzona, bo to był pierwszy dzień nowego antyperspirantu (wróciłam do niego-zawsze dobrze działał), a nie zdał on próby. Właśnie robię sobie przerwę od blokera, bo też nie działał i wysuszył mi pachy. Od trzech dni mam również tłustawe włosy pod koniec dnia (a zawsze było to rano). I własnie przyszło mi do głowy -Może to przez pokrzywę? Tak więc odstawiam ją, bo naprawdę jest to dla mnie męczące ciągle wiedzieć, ze jestem spocona pod pachami, a na wizażu znalazłam tylko jeden post z pytaniem czy pokrzywa wzmaga pocenie i raczej nikt na niego nie odpowiedział. Co o tym sądzicie? Planuję teraz leczyć pachy żelem z siemienia lnianego (świetnie nawilża) i przemywam je rumiankiem (czytałam o dodawaniu rumianku do kąpieli, ale ja biorę prysznice), a za tydzień planuje wrócić do blokera, no chyba, ze odstawienie pokrzywy i cyrki z rumiankiem mnie cudownie uleczą ![]() Wiem, zeszłam z tematu i pisze o poceniu się w dziale o włosach, ale może któreś z Was również zauważyły ten problem pijąc pokrzywę na włosy? Dodam, że nie wystąpił u mnie wysyp, więc może się oczyszczam przez ten przykry pot? Jeśli to pokrzywa, to jak myślicie, ile czasu zajmie mi pozbycie się problemu? Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy pokrzywa wzmaga pocenie się?
Pytaj tutaj, dziewczyny się świetnie znają
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=595027&page=152
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.