![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Takko
Niedawno pojawiła sie nowa sieć sklepów odzieżowych Takko. Co myślicie o ich ciuchach?
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Takko
Cytat:
![]() Aż z ciekawości kliknęłam w Google. http://www.takko-fashion.com/pl/
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
te na stronce są nawet nawet...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
to chyba w Polsce od niedawna, bo w Niemczech już od wieków. Ciuchy średnie, ale ceny też nie są jakieś z kosmosu tylko w miarę ok.
Żadnych rewelacji, moim zdaniem to dosyć nudny sklep i raczej rzadko kiedy znajdzie się tam coś ciekawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się kojarzą z Cherokee patrząc na zdjęcia ![]() Taka moda familijna, weekendowa ![]() Nie wiem, czy bym coś u nich znalazła, mocno przeciętne ubrania.
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tylko jedna koszulka m się spodobała, czyli ciuchy ogólnie średnio ciekawe...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Byłam ostatnio w takko
![]() Ceny sa niskie, a ciuchy tez bardzo ładne ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Takko otworzylo swój sklep w bydgoskiej Galerii Pomorskiej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ile zapłaciłaś? ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ooo... właśnie!! w Niemczech i Austrii tego pełno!
w zeszłe wakacje moje koleżanki kupiły sobie właśnie w tym sklepach bardzo dużo rzeczy a póżniej takie same (jeżeli chodzi o fason) pojawiały się u nas m.in w New Yorkerze ![]() Może jakościowo nie są jakieś rewelacyjne, ale drogie nie są... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
bylam w tym sklepie pare dni temu, specjalnie jechalam pol miasta (po zobaczeniu w gazetce paru ciuszkow) i co .... i lipa! Mimo atrakcyjnej ceny nie kupilam zadnej z tych rzeczy. Na obrazku wszystko wyglada super, ale ta jakosc jest gorzej niz srednia.
Moj TŻ chodzil pol godziny po tym sklepie i juz na sile chcial sobie cos kupic, cokolwiek, bo tyle jechalismy i on tez nic nie kupil. Jestem zawiedziona ![]() Najdziwniejsze dla mnie jest to,ze niektore z tych rzeczy spokojnie mozna znalezc w innych sklepach za niemalze identyczna cene (nie mowie tu o rzeczach ktre w gazetkach sa oznaczone jako promocyjne). Zreszta najsmieszniejsze bylo to ze mialam na sobie tunike, ktora kupilam rok temu w cubusie (taka z paroma malutkimi guziczkami, 2 malutkimi kieszonkami na dole po bokach, jakby ciazowa) a tu w tym sklepie byla bardzo podobna. Tyle ze moja bluzka po roku bardzo czestego noszenia i prania wygladala lepiej i solidniej niz ta nowa na wieszaku. Sama sprzedawczyni to zauwazyla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
za jeansy 119zł, jak dla mnie całkiem normalnie. Przeważnie kupuję w Housie, po nieco wyższej cenie. Przyznam,że dzis spodnie prałam w pralce i wygladają identycznie jak po zakupie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek
![]() Jak wasze ciuchy z Takko wyglądają po kilku miesiącach użytkowania? U mnie w c.h. jest ten sklepe i szczerze przyznam, że ciuchy są świetne, z jakością różnie bywa - niektóre faktycznie jakość mają nie za ciekawą, ale przeważnie jest ok. Oczywiście moja szafa już się dorobiła kilka ciuchów z tamtąd i jak narazie jestem zadowolona. Zwłaszcza z dzinsów, gdzie nigdzi enie mogłam znaleźć takich żeby dobrze leżały i nie obciskały mnie jak baleronu, a tu o dziwo super leżą ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Odświeżam watek. Niedługo w moim mieście otwieraja ten sklep i chciałabym wiedzieć jak to jest z tymi ubraniami z tego sklepu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ja mam kilka rzeczy z tego sklepu i jestem z nich zadowolona
![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ceny nie są jakieś wygórowane ale co z tego skoro naprawdę trudno tam kupić coś porządnego ;/
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś kupiłam szwedy jeansowe za 19,99
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Często kupuję w takko i ubrania są ok. jestem zadowolona wybór jest na tyle duży ,że kazdy dla siebie coś wybierze,ceny nie wygórowane, często są promocje i obniżki,bynajmniej w niemieckim takko, w mojej okolicy w polsce niestety nie ma , szkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
mam sukienkę z takko już ponad rok i jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mam rurki z takko - trzymały się dość długo, niedługo się jednak z nimi pożegnam (przecieranie w kroku -_-).
i sweterek zimowy, bardzo ciepły ![]() dzisiaj też wybieram się do Takko, bo widziałam, że spore obniżki są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
U mnie ten sklep jest od dość dawna ale byłem w nim tylko raz tak "przelotem". Swoją drogą w książeczkach, które przysyłają są nawet ciekawe rzeczy. Nie wiem czy pokrywa się to z rzeczywistością. Mam zamiar się tam niedługo wybrać bo upatrzyłem sobie jedną rzecz, a aktualne promocje niedługo się zakończą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
niektóre rzeczy bardzo ok
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ogólnie nie ma na czym oka zawiesić, tandetne ciuchy.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Większość ubrań bardzo średnia.
Ale można znaleźć fajne perełki. Ostatnio zauważyłam,że ,,zgapiają'' fasony z innych marek,np.Zara,H&M. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jaki asortyment jest w polskich sklepach tej sieci, ale mogę się wypowiedzieć na temat niemieckich. Uważam, że mają tam naprawdę fajne rzeczy za całkiem niezłe ceny. Szczególne okazje można upolowac na wyprzedaży (np. fajny top za 3 euro, jeansy za 5-6 euro itd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
w takko mają bardzo ładne dodatki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hej, dostałam na urodziny sweterek z takko, rozmiar 34/36 z metki, ale raczej 36. Jestem drobna i nosze 34, sweterek jest na mnie troszke za luźny, pozatym ja nie chodze nigdy w swetrach, jednym słowem nietrafiony prezent. Cena z metki 89,99zł.
Jak ktoś jest zainteresowany to sprzedam za połowę ceny, niestety tatuś wyrzucił paragon więc nawet wymienić na nic nie moge ;( zdjęcia sweterka sa pod adresem: http://przemoo555.fotosik.pl/zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Wizażu zabroniony jest handel,możesz wrzucić na wymiankę na Targowisku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
znam takko, ilekroc jestem w c.h., w ktorym takko jest, wchodze w nadziei, ze cos sie zmienilo od ostatniego razu (orsay przeciez tez kiedys byl reklamowany przez mandaryne i mial zgola inny target niz teraz). niestety klimat pepcowy. nie porownywalabym jednak do cheerokie - mysle ze ta marka ma zdecydowanie lepsza jakosc (a na pewno ciuszki dzieciece).
dla mnie takko to tandeta, zero pomyslu na dizajn i kiepska jakosc, choc to ostatnie to tylko wrazenie, nie posiadam empirii i chyba nie zaluje ![]() pozdrawiam http://blognife.wordpress.com/ http://blogmkm.wordpress.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.