|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gdzie taką znaleźć? :)
Z serii *ktokolwiek widział, ktokolwiek wie* - może która zetknęła się z taką sukienką - https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...40298085_n.jpg ??
Byłabym wdzięczna za każde informacje. Jesli nie z taką to moze z podobną..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie taką znaleźć? :)
Niestety nie wiem gdzie można taką znaleść.. Ale mogę podpowiedzieć jak bardzo zależy Ci na takiej/podobnej sukience zawsze można poprosić krawcową żeby uszyła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To całe szycie u krawcowej jest przeważnie drogie, nie opłaca się . Mnie krawcowa za uszycie spódniczki policzyła 40 zł plus materiał.... W sklepie nowa kosztuje ok 100zł. Więc nie warto moim zdaniem, chyba że się ma zaprzyjaźnioną krawcową.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja zapłaciłam za swoją 250 zł co uważam i tak tanio bo uszyta była z dobrego materiału, poza tym zawsze mam problem z dopasowaniem sukienki a juz szczególnie takiej, która mi sie podoba a ta była po prostu szyta na mnie nic sie nie odznaczało zadne boczki, w biuście też leżała idealnie no i długość też taka jak chciałam wiec warta była swojej ceny. Wszystko zależy od krawcowej, naprawdę zdarzają się fajne babki co dobrze szyja za niezbyt duże pieniądze. Warto poszukać też takiej sukienki na mniej znanych sklepach internetowych tam często zdarza się spotkać takie perełki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
podobne są w New Look, ale nie aż tak krótkie i w innych kolorach
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
...za to znalazłam kilka innych ![]() Dziewczyny, a co sądzicie tak wogóle o odkrytych plechach? Bardzo mi się to podoba, ale - byle pryszcz i od razu efekt .. straszny. Edytowane przez bencowa Czas edycji: 2013-11-01 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Odkryte plecy sa bardzo seksi ;p tylko sukienka musi byc porządnie wyprofilowana by nic nie zwisalo z przodu ;p a co do "niedoskonałości" balsam z drobinkami plus korektor załatwiają sprawę.
A sukienki poszukalabym na romwe.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Poszukaj na allegro
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Może łatwiej będzie znaleźć ten zestaw jako spódnicę i bluzkę? Jest teraz sporo usztywnianych spódnic z koła. Taka myśl.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.