![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Help! Które okulary?
Hej! Błagam o szybką pomoc! Muszę zdecydować się na okulary, najlepiej do jutra! Narobiłam sobie obciachu fotografując się w wybranych modelach u optyków w moim miasteczku (pewnie po pójściu do domu opowiadali ciekawostkę o postrzelonej pannicy!). Ale skoro już je zrobiłam to proszę was o pomoc! Obejrzyjcie i podpowiedzcie, w których najładniej? W tych było najlepiej ze wszystkich, więc rozumiecie, że to niełatwa sprawa dobrać mi twarzowe okulary...
Czekam w napięciu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: Help! Które okulary?
mnie się podobasz w nr 2 ,3 i ostatnich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
2 jestem za nimi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ciekawy pomysl z sesja probna
![]() Bardzo ladnie jest Ci w parze nr 1(dyskretne oprawki,delikatne),2,5 i 7.Wybierz jedna z nich,bo moim zdaniem najlepiej podkreslaja Twoj ksztalt oczu i linie brwi. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
jesli moge wyrazic swoje zdanie to najlepiej wedlug mnie w tych drugich i trzecich.pozdrawiam i zycze udanego zakupu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzięki za opinie! Jesteście kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Żandarm na emeryturze
|
Hihi, to już wiesz, że 4 raczej odpadają
![]() A mnie najbardziej podobasz się w 2. i 6. (tylko te 6. są chyba troche za szerokie dla twojej buźki). Noor - okularnica ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wg. mnie 2 lub 3.
Rzeczywiście niekonwencjonalne zachowanie [sesja zdjęciowa u optyka] ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ja wybrałabym nr 1-bo ich nie widac a ja cierpię z powodu konieczności noszenia okularów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Elimaj? A przymierzałaś jakieś inne oprawki [bo te wszystkie są w podobnym stylu] -> grubsze, kolorowe albo czarne? Pamiętam, że jak ja szukałam oprawek [kilka miesięcy] to wychodziłam z siebie, bo we wszystkim było mi źle [ech ta kobieca próżność -> i tak noszę je głównie po domu
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
2 ew. 3 nie jestem jak widzę odosobniona w tym sądzie
![]() a sama jakoś nie mogę sobie ni w ząb dobrać oprawek ![]() (może też mała sesyja ![]() Pozdr Zuzia |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej podobasz się w tych ze zdjęcia 3ciego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Sama nie tak dawno miałam ten problem, więc wiem, że to nie takie proste.
Jeśli nie chcesz, żeby nie bardzo rzucały się w oczy to 1, jeśli chcesz coś wyraźniejszego, to 2. I zwróć uwagę czy Cię nigdzie nie cisną, nawet posiedź w nich 15 minut u optyka zanim wyjdziesz, bo później to się wściec można jak się okazuje, że coś nie pasuje ![]() Powodzenia i udanego zakupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Widzę pewną tendencję w poradach
![]() ![]() Sarenko, moje dotychczasowe okulary były całkiem inne, więc to co opstrykałam jest dużą odmianą dla mnie. A we wszystkich grubszych wyglądam źle: widać tylko okulary! No, zachowanie było niekonwencjonalne. Pewnie całe miasteczko będzie o tym wiedziało! W takich momentach marzy mi się anonimowość Warszawy ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mnie tez sie wydaje, ze calkiem fajnie bylo by Ci w jakis ciemniejszych, bardziej charakterystycznych oprawkach.
a z tych co sfotografowalas to obstawiam dwojke. piatka ma zdecydowanie za duzy wymiar dwuskroniowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
elimaj napisał(a):
> Sarenko, moje dotychczasowe okulary były całkiem inne, więc to co opstrykałam jest dużą odmianą dla mnie. A we wszystkich grubszych wyglądam źle: widać tylko okulary! Ale my nie mamy porównania. Biegiem po optykach ![]() ![]() ![]() ![]() > No, zachowanie było niekonwencjonalne. Pewnie całe miasteczko będzie o tym wiedziało! W takich momentach marzy mi się anonimowość Warszawy ![]() Myślę, że i tak przeszłabyś do historii ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Te pierwsze sa de best
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
widzę,ze moje typy 2,3 i siódemka mają powodzenie
![]() elimaj ,podsunęłaś mi dobry pomysł.Sama niedługo wybieram się po nowe okulary .Porobię fotki i powklejam na wizażu ![]() ![]() powiedz mi-nie miałaś trudności z pstrykaniem fotek?Obawiam się,że raczej mi na to nie pozowlą w Fielmannie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Mi najbardziej podobasz się w pierwszych okularkach.
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Według mnie zdecydowanie 2 !!!!
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Jestem z powrotem. Jeden komputer na 2 osoby to jednak za mało
![]() A teraz przyznam się, że mi najbardziej podobały się 3 pierwsze ( choć nr 1 wydaje mi się za szeroki do mojej twarzy). I ostatnie. Ale najbardziej stawiałam na 2! Zdaje się ,że większość z was też ![]() ![]() ![]() AgaBJ z robieniem zdjęć w zasadzie nie miałam problemów - prosiłam o to pracownika sklepu. Wszyscy byli mili i nikt mi nie nawymyślał (a co sobie myśleli nie chcę wiedzieć). Zdjęcia zrobili. Jakby ktoś chciał dodać swoje 3 grosze, to chętnie przeczytam. A jutro chyba usunę wątek, bo mam dość swojego pyszczka w komputerze ![]() Wielkie całusy dla wszystkich ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
wow genialny pomysł.ojj oprawki ciezko dobrać(sama mam do czytania-ale i tak nie noszę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
bez wątpienia 2!jest Ci w nich bardzo ładnie!
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() - nr 1 - weygldasz w nich delikatnie, nie rzucacsz sie w oczy, wg mnie jest bardzo fajnie nr 2 - jakos niezbyt Cie w nich widze, musialambym zobaczyc "na zywo" , jakos nieproporcjonalne do twarzy. - nr 3 niezbyt ciekawy kształt, jakby za okragłe, wg mnie podkreslaja okragła buzke,zbyt tradycyjnie, zwyczajnie jak wszyscy, - nr 4 - posmutniaja Cie - nr 5 i 6 znowu poszerzaja , jakby troche za szerokie? - nr 7 - ja ze wzgledu na to ze bardzo lubie okulary, lubie nietuzinkowe, takie ktore rzucaja sie w oczy, nawet bardzo ![]() gdybym to ja miala wybierac patrzec tylko na Twoje fotki wybralabym nr 7 ![]() szkoda ze nie mieszkasz w Gliwicach chtenie sama bym z Toba pochodziła po sklepach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Wioletta, to może ja wpadnę do Gliwic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Re: Help! Które okulary? oto lin super okularki
http://www.vidivici.com/www/italiano/exaltcycle.asp
a skad jestes mi tez w Katowicach pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
najlepszy sklep jaki ja zna to w mikołowie w auchan, ale nie z tych sieci Vision czy innych tylko maly optyk SUPER !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
bardzo fajne skepy tez maja w CHORZOWIE na ul Wolnosci, zansz????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja? Jestem z centralnej Polski, na północ od Warszawy
![]() Żartowałam z tym przyjazdem. Niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja nosze okulary 'od lat' i zawsze mam problem z wyborem oprawek. bardzo podobają mi się takie kwadratowe, czarne oprawki, wg mnie są bardzo sexy. Niestety, mam zbyt drobną twarz i nie mogę takich nosić. Zawsze wybierałam takie cieniutkie, które ledwo było widać i już nawet nie zastanawiałam się nad innymi. Kiedy ostatni raz byłam u okulisty, babeczka wyciagnęła moje obecne oprawki: dość duże, kwadratowe, ale nie czarne, tylko przezroczyste, a na nich sa niebiesko- fioletowe paseczki, jakby namalowane akwarelą. W życiu bym nie pomyślała, że będą pasować, a wygladam w nich dość interesująco ![]() Ja stawiam na oprawki nr 1,2, reszta mi sie nie bardzo podoba ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.