|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Spicebomb by Viktor&Rolf
Postanowiłem założyć nowy wątek na temat tego zapachu, gdyż wydaje mi się iż jest to jedna z ważniejszych premier 2012 roku wśród męskich zapachów. Na stronie fragrantica,wielkie poruszenie, użytkownicy nie mogą doczekać się premiery. A co Wy myślicie. Czy zapach (sądząc po nutach i po poprzedniku - Antidote) może być na prawdę 'bombowy', wyróżniający się, zniewalający?, mieć 'to coś w sobie'?,czy ma szansę stać się tak popularny jak Flowerbomb? Czy stanie się hitem wśród męskich perfum jak 1 million od Paco Rabanne lub Gucci PH? A może będzie tak kontrowersyjny jak Fahrenheit od Dior'a? lub przyniesie rozczarowanie jak Bleu de Chanel, który jest ładny, ale nie wybitny, czego spodziewano się po nim? Mam nadzieję, że rozwinie się dyskusja.
Pozdrawiam - Tomasssek Edytowane przez tomasssek Czas edycji: 2012-02-12 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spicebomb by Viktor&Rolf
Czytałam właśnie recenzję Forevera i aż mnie ściska z niecierpliwości
![]()
Edytowane przez renia30 Czas edycji: 2012-02-13 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Czy ktokolwiek wie, kiedy bedzie polska premiera Spicebomb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W kilku perfumeriach internetowych jest już dostępny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Odkopałem wątek bo chciałbym zasięgnąć kilku opinii na temat tego zapachu.
Dla mnie zapach poprawny, według mnie średnio "bombowy" i spodziewałem się czegoś więcej. Gdzieś mi tam przypominał One Million czyli kategoria mainstream za którą nie przepadam. Próbkę postanowiłem zużyć na imprezie w klubie i co rusz ktoś mnie obwąchiwał i komplementował, ludzie pytali co to za zapach. Gdzie jest fenomen tego zapachu? Co o nim sądzicie? Właśnie zastanawiam się nad zakupem, bo jeśli mam być tak komplementowany to jestem w stanie przetrzymać to, że nie rzuca mnie na kolana ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.