|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy pośladki ....
Witajcie,
Czy któraś z Was miała taką sytuacja iż rozchylając pośladki w dwie strony, bolała Was przerwa między nimi... ta szczelina? Mam ją cały czas zaczerwienioną, często mnie boli, a gdy np podczas seksu partner rozchyla je, to czuje, jakby rozdzierały się, pękały. Szukałam w internecie ale ciężko znaleźć jakiekolwiek info, a do lekarza nie wiem czy warto z tym iść. Dziękuje jeżeli, któraś z Was wypowie się na ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Pomocy pośladki ....
o ile się nie mylę, szczelina miedzy pośladkami nazywa się odbyt.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Szczelina to przecież nie odbyt
![]() Autorko, może masz podrażnioną skórę? Ja mam tak czasami po depilacji, albo po prostu za mocno rozchyla.
![]() |
![]() |
#4 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
O matko
![]() ![]() Autorko, skóra między pośladkami niestety narażona jest na bardzo wiele niekorzystnych czynników - temperatura, wilgoć, golenie, więc naturalnym jest, że jest wrażliwa. Mocne naciąganie skóry zawsze będzie powodowało pękanie. Smaruj kremem, dbaj o regularne podmywanie się i dokładnie wycieraj, noś przewiewną bieliznę to szybko się zagoi. I poproś chłopa, żeby tak mocno nie ciągnął, bo jak nie przestanie to się nie pozbędziesz problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A nie nosisz przypadkiem czesto stringow takich typowych(sam sznurek z tylu)? dodatkowo ze sztucznego materialu?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To może być podrażnienie po goleniu, podtarciu, niewygodnej bieliźnie. Zobacz w lustrze czy nie ma tam zaczerwienienia (lub poproś o to faceta). Można to miejsce posmarować kremem, dobrze też byłoby pochodzić trochę po domu bez bielizny (np. w spódnicy).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kremik nawilżający da radę, ale poproś faceta, by był delikatny w akcji na pupę ![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.