|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Śląskie wizaże, na przekór nudzie !
Hej, szukam osób z okolic Śląska które mają ochotę poplotkowac, popisać, poznać się. Stwórzmy swój watek, który zbierze w sobie osoby chętne do wieczornych ( i nie tylko
![]() ![]() Taki pomysł na watek z racji samotnego piątku ![]() Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Oczywiście wszystkie inne wizazazanki, które chcą się wygadać też zapraszam ![]() Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- I żeby nie było że tylko zaczęłam a się nie przedstawiłam ![]() Hej ![]() piątek piateczek, piatunio- a ja w domu przed tv, ratunku ! Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie wizaże, na przekór nudzie !
![]() Zagłębie to chyba okolice Śląska, zresztą na Śląsku pracuję, to co mi tam. Na wstępie chciałabym wyrazić żal, że weekend trwa tylko dwa dni, ale przynajmniej póki co jest ładnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No w zasadzie to ja też okolice Zagłębia
![]() Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale wyszła ze mnie maruda. A czym się zajmujesz?
Po intensywnych piątku i sobocie dzisiaj odpoczywam. Może w końcu pomaluję paznokcie ![]() A tak stricte w temacie wątku podsyłam link do ciekawego wydarzenia: https://www.facebook.com/events/1444915272194243/ Będzie wyżerka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Siedzę w kosmetologii
![]() Ale jestem na etapie szukania nowej pracy ! Mam nadzieję że się uda 😁 Ja o 8:30 byłam dziś na fitness, aż się sama nie poznaje... oczywiści przez pół zajęć mój mózg jeszcze spał... Dzisiaj bardzo przyjemny dzień czyli jeszcze czeka mnie koncert i dobre jedzonko meksykańskie (o ile uda nam się zrobić rezerwacje ) 🌽🌽 Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- P.s zainteresowalas mnie tym wydarzeniem kulinarnym, jak nie zapomnę o tym to chętnie zawitam ![]() Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.