|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kotek dla chorej Mai
MF2A8803.jpgKochani,za kilkanascie dni nasza mała córeczka trafi na oddział przeszczepowy szpiku,czeka ja bardzo trudny okres .Z tej racji chcemy wywołać usmiech na jej twarzy i dlatego została utworzona akcja
,,Kotek dla Mai" Pamietacie pewnie akcje ,,Kartka dla Oliwki"? Ta akcja bedzie podobna i tez organizatorem jest Marta ,która organozowała akcje Oliwki, Chcemy by na buzi Mai zagoscił uśmiech i by mogła trafic na przeszczep pełna wiary i siły ,że nie jest sama. Maja kocha małe zwierzątka ,lubi naklejki,malowanie... Choroba Mai trwa juz rok ,prosze was dołączcie do akcji i sprawcie by jej usmiech był silniejszy niz cierpienie które zagości na jej twarzy. Przeszczep szpiku i wszytskie procedury z tym związane moga nam ją odebrać ,ale wierzymy,że Maja to wygra ,bo musi żyć dla nas ,dla was którzy ja wesprzecie. Akcja jest juz popularna na fb i w kilku innych miejscach na internecie . Jesli posiadaja Panstwo konta na fb mozna nas znalezc: Wioletta Gajda Strzyżów http://www.dotyknadziei.blogspot .com/2013/10/akcja-kotek-dla-mai.html EDIT: Wątek będzie przypięty do 30 listopada 2013. redakcja. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-30 o 13:26 Powód: Wątek bedzie przypięty do 30 listopada 2013 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kotek dla chorej Mai
Wow, oby i ta akcja zdobyła tak duże zainteresowanie jak Karta dla Oliwki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja też się dołączę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękujemy każdemu kto się przyczyni do radości Mai ,zdjęcie jest namiastką tego co otrzymała i jak się cieszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do akcji! Kochana, koniecznie załóżcie na facebook'u "Wydarzenie" , po wpisaniu w wyszukiwarkę (tak jak szuka się znajomych), wyskoczy aplikacja, w której można utworzyć takie nowe wydarzenie. Wtedy będzie nam łatwiej rozpromować to na naszych tablicach a przy okazji dołączając do wydarzenia, będziemy mieli szansę zaprosić również naszych znajomych!
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wydarzenie jest juz utworzone. ,mozna do niego dolaczyc na fb .Prosze dodac mnie do znajomych u mnie jest to wydarzenie.
Edytowane przez wiolag80 Czas edycji: 2013-10-30 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
podbijam wątek Maja na was liczy.♥
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dołączyłam, będę dzisiaj szukać kotów
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.