![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopad Boss, Yves Rocher, Biotherm,
NIEAKTUALNY! Zapraszam do styczniowego wątku
Witam serdecznie w moim nowym listopadowym wątku! ![]() Mini regulamin: Proszę odpisuj u mnie! Nie śledzę i nie subskrybuję wątków. Mam dość przypominania się! Jak będziesz mnie ignorować, następnym razem ja zignoruję Ciebie. Proszę o uczciwość. Nie odmieniam się. Wysyłam tylko poleconym priorytetemi proszę o to samo. Jeśli masz mniej przekupek, wysyłasz pierwsza. UWAGA: Wysyłam mniej więcej raz w tygodniu, bo nie mam wszystkich kosmetyków przy sobie i nie mam czasu biegać na pocztę. Dokładka Nie ma Rezerwacja NIE WYMIENIAM KOSMETYKÓW NA UBRANIA I KSIĄŻKI !!!! Pozbywam się kosmetyków, więc wymieniam się głównie za WISH: perfumy w każdych ilościach: midnight poison, amor amor, escada taj sunset, narciso rodriguez, cavalli aqua, aqua di gioia, Rihanna wszystkie wersje, Beyonce Heat i Heat Rush, Victoria Beckham seria Yves Rocher Un Matin au Jardin samoopalacze Saint Tropez pędzel do bronzera pędzel flat top do minerałów Mydło Savon Noir YR woda mango i marakuja SKIN79, Snail Nutrition Krem BB ze śluzem ślimaka WYMIENIĘ zapachy - wymieniam tylko na inne zapachy/odlewki 1. Yves Rocher Comme Une Evidence wersja L'Eau - zużycie mniejsze niż połowa (nie wymienię na perfumy typu Avon i Oriflame!) 2. Yves Rocher Ode al'amour Passionnement - tylko testowane, ta sama uwaga co powyżej - 30 ml, unikat, ich cena obecnie na allegro to ponad 120 zł, więc proszę o rozsądne propozycje. 3. Avon, Fergie Outspoken Intense - ponad 2/3 z 50 ml 4. Hugo Boss, Femme, odlewka 5 ml 5. Bi Es Hasta Manana 15 ml edp, nieużywane 6. Mel Merio Attractive Girl edp perfumetka, niewielkie zużycie 7. Yves Rocher Naturelle - zużyta 1/3 na życzenie real foto (nie wymienię na perfumy typu Avon i Oriflame!) 8. Biotherm Eau Oceane 1,5 ml 9. Yves Rocher Jasmin Tendre - odlewka do uzgodnienia jeśli przyślesz atomek Próbki fabryczne: Oriflame Enigma Oriflame Ice Oriflame Air Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2014-01-01 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad Boss, Yves Rocher, Biotherm,
1. Ziaja Nuno żel myjący antybakteryjny - użyty 2 razy, jak nowy
2. Yves Rocher, dezodorant w kulce kwait lotosu - połowa, kulkę zdezynfekuję 3. Etja, Olej Naturalny z nasion Dzikiej Róży data ważności 04.2013 - wszystko z nim ok 4. Juvit, krople z witaminą C, data ważności - 07.2010 - wszystko z nimi ok 5. Delia serum do rąk - sporo ponad połowa 6. Próbki 7. Masło Truskawkowe The Body Shop - zużyta 1/3 z 50 ml, mam z wymianki wydaje mi się, że po terminie. Biochemia bez zdjęć: ZSK, Kwas Hialuronowy ultraniskocząsteczkowy 1 g Niacynamid - mogę odsypać Kwas migdałowy - mogę odsypać Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2013-12-16 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Makijaż
1. Synchroline, Aknicare, podkład w kompakcie - maskuje niedoskonałości skóry tłustej i trądzikowej jest lusterko i gąbeczka, odcień Dore, jest kartonik, mało używany, za wish 2. Kobo, bezsilikonowa baza pod makijaż nowa, za wish 3. Avon, Color Trend, Pretty Eyes Case - Paletka cieni w kremie, Butterfly Frost (chłodny wrzos, miedź, złoto, beż), widoczne zużycie posiada jedynie najjaśniejszy cień 4. Oriflame, paleta cieni Jazz Fusion, zużycie niewielkie, jedynie wieczko wypada z zawiasów 5. Inglot, Integra cienie różowe starł się numerek - zużyty w dużej ilości najjaśniejszy cień 6. Oriflame Beauty Kajal Eyeliner - zużyty do połowy 7. Pomadka Rimmel by Kate, odcień 10 Rosetto, sprawdzana na dłoni jak nowa, za wish 8. Oriflame, Odżywczy balsam do ust z czerwonym jabłkiem i owsem, więcej niż połowa 9. Błyszczyk Manhattan z drobinkami High Shine beż/brąz, pięknie mieni się na ustach, niecała połowa zużyta 10. Jumpy - czerwień z drobinkami, kilka razy użyta Inglot - makowa czerwień, połowa Na życzenie wyślę real foto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]() Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za:
. Synchroline, Aknicare, podkład w kompakcie 3. Avon, Fergie Outspoken Intense - ponad 2/3 z 50 ml
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos za naturelle?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Widziałam, że pytałaś u kogoś w wątku o perfumy Lalique Tendre Kiss...? Ja równiez mam te perfumy u siebie, a u Ciebie podobają mi się perfumy Yves Rocher Ode al'amour Passionnement. Czy byłabys chętna na taka wymianę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Hej. Niestety nie widzę nic dla siebie w Twoim wątku, czy masz może coś z mojej wish? Pytałaś u mnie o olejek do masażu - nie oczekuję za niego wiele, jednak po prostu coś przydatnego. Znajdziesz coś poza wątkiem?
![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, nic
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej, przez pomyłkę wyłączyłam subskrypcję swojego wątku książkowego i dopiero teraz zauważyłam twój wpis, jeśli jesteś nadal chętna na wymiankę za książki to ja zapewne coś w twoim wątku kosmetycznym znajdę, także daj znać.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się jedynie pomadka, ale musiałabym sprawdzić kolor w sklepie
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej, ja z kolei rozmyśliłam się co do tej bazy... slabe opinie na kwc, a i półka nie najwyższa. ja za puder dałam 70 zł , a użyłam go praktycznie raz ,na wesele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic.
Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
dzięki, ale nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
u ciebie podbaja mi sie tylko perfumy, ale wymieniasz je tylko na perfumy.
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.