|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Paleta Inglota 16kolorków.
Hej kochane kobietki , ost w terazniejszym Glamour widzialam reklamke palet inglota, oczywiscie strasznie sie ucieszylam iz mozna samej je sobie komponowac, i pojechalam z tata do m1 zamowic sobie taka paletke , jestem ciekawa czy ktoras z was posiada juz moze, cos takiego , czy jestescie zadowolone i jaka jakosc jest cieni w paletce, ja dopiero dowiem sie za jakis czas ale bardzo mnie ciekawia wasze opinie
![]() pOzdrawiam serdecznie ![]() zycze milego wieczorku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Paleta Inglota 16kolorków.
O, to ja nie słyszałam o tym. To samemu można skomponować sobie paletę ? Robią to na zamówienie? I przede wszystkim ile kosztuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
w gazecie pisalo ze okolo 60zl ja placilam 73zl za palete , wybor cieni jest ogromny, mozna wybrac 10cieni 3roze i 3pomadki ale ja bralam same cienie, troche sie nameczylam z wyborem, teraz czekam na dostarczenie mi do domq za co znow pokryje koszty, w sumie impulsywnie podeszlam do zakupu,
![]() jesli szybko mi ja dostarcza to wkleje do posta zdjecie, choc sama myslalam ze dziewczyny z wizazu juz maja takie cosik, bo w sumie to ja zacofanie mam w nowosciach i gdyby nie gazeta to bym nie wiedziala, a pani z inglota powiedziala ze juz 3miesiace maja taka oferte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Widać kiepsko się rekalmują. Strona dalej w martwym punkcie.
W jaki sposób kompletowałaś paletę? Z katalogu? Czy jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No wiec , jak jest stoisko inglota w duzych sklepach (ja bylam w m1) jest mnustwo takich testerkow kolorystycznych , pani wziela kartke narysowala mi 16koleczek,(nie mieli niestety druku jaki podobno sie wypisuje) pokazuje Ci z ktorych palet mozesz kolory wybierac mn z matowych perlowych z matrixa i z nowych razacych kolorkow oraz blekitow, bierzesz karteczke i wypisujesz nr w koleczkach , po czym piszesz jeszcze oznaczenie np mx-ze matrix , pozniej dajesz to pani ona wypelnia jakis papierek o zamowieniu, podpisujesz , placisz i wracasz za tydzien , dwa lub zamawiasz do domq za oplata:/.paleta bedzie tak zrobiona jak ty sobie zaznaczysz w koleczkach
![]() ufff mam nadzieje ze napisalam to w miare przejzyscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mnie też to interesuje. proszę o więcej danych
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A możesz napisać coś więcej o samej palecie? Opakowanie, wielkość itp.
pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ciezko mi powiedziec bo nie mam jej jeszcze pani mi pokazywala jedna zrobiona czekajaca do odbioru to mniej wiecej troszke wieksza od zeszytu A5 otwierana z oczkami szklanymi/plastikowymi przez ktore widac kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Moze palety beda wygladaly jak te na zdjeciach, ktore zalaczylam. Sa to palety popularnej i majacej wielka game barw firmy MAC. Zawrotu glowy mozna dostac wchodzac do salonu MACa!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Tyci podobne, inglot ma slniacy plastik czarny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Szkoda tylko, że MAC omija Polskę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Moje Drogie!
Ja mam już trzy takie inglotowe paletki, dwie z cieniami, matowymi oraz perłowymi i jedną ze szminkami.Dwie pierwsze kupiłam za 60 zł latem , ostatnią za 73 jakiś tydzień temu. Paletki są bardzo eleganckie i funkcjonalne , chociaż brakuje w nich lusterka o przyzwoitych rozmiarach.Ta ostatnia paletka tak średnio mi się udała, wybrałam najbardziej odjazdowe kolory jakie były i bardzo się zdziwiłam że te ostrzejsze kolorki potwornie się rozmazują , dosłownie strach dotknąć ręką oka.Przeżyłam niezły szok kiedy na dyskotece weszłam do toalety, spojrzałam w lustro , a mój soczystozielony kolorek był rozmazany od brwi po policzki, wcześniej nie miałam takich doświadczeń z inglotem. ale ogólnie paletki polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Tylko ja jednego nie rozumiem ----> które to cienie nazywają się matrixy?? Ja myślałam, że to te mapki, a się okazało, że nie.....wydaje mi się, że miałam kiedyś właśnie taką mapkę, a na opakowaniu pisało MATRIX
A więc które cienie można kompletować do palety?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Matrix'y są błyszczące. Z tego co wiem to sa i pojedyncze matrix'y jak i mapki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry, tak matrix z tego co widzialam ma mapki z ktorych nie mozna robic palety, i cale ale i tak wybor jest ogromny, matrix chyba ma w sobie brokacik albo cos podobnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]() z tego co piszecie mozna wybierac tylko pojedyncze kolorki mapek nie, tak??? a czy wysyłają paletki pocztą?? jak zamówiłabym na przykład wcześniej w sklepie?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
> coś więcej o samej palecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hej,po dluzszej przerwie moge odpisac, wiec palete dostalam w dosc szybkim terminie, niecale 2tyg tak jak pani obiecala, dostarczyl mi ja taki pan , bez zadnych oplat dodatkowych, wielkosc cieni jest taka sama jak normalnych , sa nieco bardziej plaskie niz normalnie, niestety nie moge zalaczyc zdjecia, niedziala mi aparacik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
zamówiłam sobie wczoraj w Katowickim Carrefour'rze ekspedientka dostawała chyba przy mnie białej gorączki - zażyczyłam sobie żeby wyciągała mi każdy kolorek żebym się nie powtórzyła z odcieniem - tak było wygodniej
![]() Mam pytanie - podobno kolorki mocowane są na magnesach i można je wymieniać - jak to się ma do rzeczywistości? Czy można dokupić pojednycze cienie do palety? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
nie mam pojęcia gdzie, ale na pewno gdzieś czytałam, że pojedyńcze kolorki można wymieniać bez problemu i taki interes kosztuje (chyba) około 5 zł za kolorek. Kurna, ale gdzie ja to czytałam? hmmm... w każdym razie dotyczylo to palety inglota bo sama jestem zainteresowana, tylko że w moim mieście ta usługa jest niedostępna...buuuu!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Ja niedowierzam bo gdyby kolorki na wymianę były dostępne, dlaczego trzeba czekać na paletę 2 tygodnie? A może kolorki też sie zamawia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.