2013-11-19, 19:20
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Poszukiwane dziecko do pracy dyplomowej
Cytat:
Napisane przez Ditte
Jak w tytule
Czas najwyższy zabrać się za pisanie pracy dyplomowej z logopedii, jednak nie chciałabym, żeby była to praca czysto teoretyczna, a poparta jakimiś badaniami, studium przypadku, pracą nad konkretnym małym pacjentem i właśnie tutaj zaczynają się schody - w rodzinie i wśród osób zaprzyjaźnionych nie mam dzieciaczków. Pomyślałam, że może warto byłoby poszukać w mieście, w którym studiuje, na przykład w poradniach, szkołach specjalnych, przedszkolach, świetlicach na zasadzie wolontariatu, tylko nie wiem, czy to dobry pomysł. Mam tu na myśli przede wszystkim przepisy, jakie nakładane są na takie placówki odgórnie, zgody rodziców etc. Ma ktoś wiedzę, jak to wszystko przebiega i czy jest jakiś cień szansy? Bardzo mi na tym zależy.
|
Skontaktuj się z Poradnią Psychologiczno-Pedagogiczną, np. zapytaj się, czy mogłabyś przychodzić jako obserwator albo wolontariuszka (i wtedy np. towarzyszyć jakiemuś logopedzie). Wtedy nie miałabyś problemu ze zgromadzeniem materiałów do pracy dyplomowej i na pewno taka praca byłaby znacznie bardziej wartościowa od suchej teorii
|
|
|