|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Soho Chic - zna ktoś tę firmę?
Kupilam sobie w Vegas taki zestaw za az 15$ (przeceniony z 35$
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moje wzorki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=72750 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Soho chic (??!!??) mozna to kupic w POLSCE? zna ktos ta firme??
Kurcze...zestawik wyglada bardzo zachecajaco!! Ciekawa jestem jak z jakoscia innych sprzecikow ( widze tam nozyczki, cazki itp) . Zaraz poszukam i popytam bo mnie to zainteresiło ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]() na eBay cos takiego zanlazłam http://cgi.ebay.com/Soho-Chic-16-pie...QQcmdZViewItem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
szkoda ze takie malutki ten zestawik na e-bay.
Opisuje ten zestawik ![]() Byl bardzo porzadnie, zapakowany w mocne pudelko. *Cazki sa bardzo fajne, ostre, te malutkie baaardzo mi sie przydaja do wycinania zadziorow i skorek, bo sa ostre na koncu, *nozyczki (to samo), zpodobalo mi sie to, ze ostrze bylo osloniete silikonowa oslonka, przez to nawet rzucone luzem nic nie podziurawia ![]() * pilniczki leza nieuzywane, bo mnie ciarki przechodza po plecach od pilowania (uhhh), *kopytko do odsuwania skorek jest rewelacyjne, *biala kredka, maluje dobrze, ale jej nie uzywam bo dla mnie ten wynalazek to totalna pomylka ![]() * nozyk do wycinania skorek jest dobry, ale ja mam lepszy, bardziej ostry. *rozowa maszynka: nie wiem do czego dokladnie sluzy, wiem ze jedno to polerka, a drugie to pedzelek, te 3 tarcze (??!!??)ne wiem ![]() *separatory do pedicure. w opakowaniu ich nie widac, ale sa, *paski do frenchu, jak widac 4 karteczki, na kazdej z nich 12 naklejek Mam nadzieje ze niczego nie pominelam... duzo tego nawet sama nie wiedzialam ze az tyle ![]() *Balsamiki widac na tamtym obrazku, nie sa nadzwyczajne... zapachu teraz nie opisze bo mam katar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Buuu... Tez chce taki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.