|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zapach imprezowy
Witam poszukuję propozycjiperfum męskich trwałych które będą dobrze wyczuwalne dla otoczenia przez dłuższy czas- zależy mi na tym.
Cena do 150zł. Nie znam się za bardzo ale lubię zapachy: drzewne, korzenne i takie w których czuć pieprz np DvB Homme ale nie chcę do niego wracać. Obecnie kończę Davidoff hot water i mam weażenie że nie są za bardzo trwałe. Zapachu będę używał głównie w szkole i na imprezach. Z góry dzięki. Edytowane przez greddy95 Czas edycji: 2013-11-12 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapach imprezowy
To ja polecam Encre Noire Lalique , Carbone Balmain to tak całkiem chłodno pieprzno-drzewnie, Ciut cieplej ale nadal w Twoich kryteriach Equus Lalique i L'Instant Guerlain
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja polecam Ci : Yves Saint Laurent Opium pour Homme, Lalique Equus, Gucci Pour Homme II, i tutaj trochę z wyższej półki: Dior Fahrenheit - zapach cudny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Mój mąż ostatnio uwielbia FM 199, kosztuje 59,00 zł i jest świetny. Zapach utrzymuje się dosyć długo, przepięknie pachnie i każda kobieta prawi mu komplementy (akurat tutaj nie wiem czy dobrze
![]() Jeśli chodzi o wyższe półki, z korzennych nie jestem w stanie nic doradzić... ale te, które lubię u męża to: Hugo Boss in Motion, Clinique Happy, Pacco Rabanne XS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza tym chyba miałbym potop pytań czy z krypty przed chwilą wyszedłem ![]() Carbone na mnie miał słabą moc i trwałość Equus mi walił zwierzem ![]() ![]() Guerlain za to idealny na imprezkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Gucci PH II za Chiny Ludowe nie jest zapachem imprezowym. To zapach codzienny, na uczelnię się nada, ale ja bym zimą nie używał, prędzej jesienią i wiosną ![]() Fahrenheita za 150 zł nie kupi nawet 50 ml, no chyba że chamską podróbę, których nie brakuje. Poza tym mam wątpliwości czy to taki świetny imprezowicz ![]() Cytat:
![]() In Motion- drzewko pomarańczowe, migrenogenne ![]() Happy- patrz wyżej XS- nic nadzwyczajnego, na imprezę bardziej polecałbym Black XS ![]() Jak kolega lubi pieprz to może Bang Jacobsa ![]() ![]() Mi zapachy imprezowe kojarzą się ze słodyczą i z dużą projekcją i tak postrzegam takie zapachy ![]() ![]() Powiem szczerze, że ciężko do 150 zł znaleźć taki zapach, może mam za duże wymagania ![]() Możesz poszukać i przetestować następujące zapachy: - Thierry Mugler A*Men, słodziak, ale z jajami ![]() - Rasasi Tasmeem, nie stricte imprezowy, ale bardzo ciekawa i tania propozycja na chłodny sezon - Chanel Allure Homme, na kulturalną imprezę jak najbardziej, ale za 150 zł to max 50 ml kupisz - Herrera 212 VIP, Van Cleef & Arpels Midnight in Paris, Rochas Men, CK Euphoria Men Intense |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Versace Blue Jeans albo Givenchy Pi, może tak
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Więc tak: Gucci ph II wykracza poza mój budżet/ck euphoria, black xs
testowałem- nie mój gust ![]() Versace blue jeans już miałem ![]() A*Men- dużo o nim dobrego czytałem i jak będzie okazja to go przetestuję. Na forach też jest polecany Kenzo Pour homme i Ck One Shock co o nich myślicie?? Edytowane przez greddy95 Czas edycji: 2013-11-30 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
CK One Shock na moim mężczyźnie pachnie świetnie, ładnie się rozwija i długo się trzyma
![]() zapach lekko korzenny jak dla mnie, taki ciepły - no i wyczuwalny przez otoczenie [właściwie to jeden z jego ulubionych zapachów ]^^ no i można kupić 100 lub 200 ml w dobrej cenie ![]()
![]() Edytowane przez Kimiko666 Czas edycji: 2013-11-13 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Więc jeśli będę miał okazje to przetestuję:
A*Men Kenzo PH Ck One Shock |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;43700529]- Thierry Mugler A*Men, słodziak, ale z jajami ![]() za te jaja to by go chyba w szkole powiesili jakby się nim spryskał ![]() a może Burberry London? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
moze Joop sa mega trwale
![]() albo Diesel fuel for life
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
z tego co mam to Joop Homme jest mocarzem jeśli chodzi o trwałość i projekcję (i to obowiązkowo przy delikatnej aplikacji), a do tego jest za niskie pieniądze do kupienia w drogeriach, lecz zapach zbyt potężny aby przydał się również do szkoły, bo na imprezę jest w sam raz.
a Diesel podany przez Ciebie faktycznie byłby w sam raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Wracam po długiej nieobecności i mam pytanie o 3 zapachy:
Praco Rabanne One milion CH 212 CH212 Vip Azzaro visit Czym się różni 212 od 212vip? Który z tych zapachów będzie najtrwalszy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 212 to świeżak, nawet ładny ![]() ![]() 212 VIP to taka łagodniejsza i bardziej męska wersja One Million, mniej ulepny ![]() Który będzie trwalszy, przetestuj na własnej skórze to się dowiesz, bo wszystko zależy od skóry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak już to błagam tylko nie One milion.Zapach niesamowicie banalny,kojarzy mi się z facetem,który nie zna w ogóle męskich zapachów,jakikolwiek brak wyobraźni i chce kupić jakiś "lepszy" niż za 50 zł i wybiera ten. Nie lubię zapachów Paco Rabanne,oprócz kobiecego Black XS,dla mnie wszystkie są do odstrzału ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
wracając do tej bestii, to wyciągam wieczorem sobie szalik i od razu mocny cios w twarz, A*men (wersja nowa obecnie dostępna w sklepach) wytrzymał na materiale ponad tydzień (i to tylko jeden strzał na szyję) i projektował tak mocno że szal musiał wylądować w pralce bo tego spalonego karmelu bym nie przetrzymał. więc jak szukasz czegoś na imprezę i tylko na imprezę to możesz go brać, ale to musi być tylko na imprezę bo gdziekolwiek indziej pozabijasz ludzi
![]() a z zapachów które podałeś brałbym One milion, choć i tak radziłbym pogrzebać w zapachach bo jest sporo ciekawych zapachów, spoza tych najbardziej popularnych dzisiaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.