|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 70
|
czy to fetysz?
Hej, mam pewien problem w ¿yciu seksualnym. Z moim partnerem jestem ju¿ 3 lata i jeste¶my dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi. Mój ch³opak ma du¿± ochotê na seks jedynie wtedy, gdy mam na sobie legginsy takie skóropodobne....Nie dzia³a na niego koronkowa bielizna, ró¿ne koszulki itd. Kochamy siê te¿, gdy jestem "normalnie" ubrana, ale to najczê¶ciej z mojej inicjatywy. Jest to dla mnie problem, bo czasem mam du¿± ochotê na seks, ale nie mam na sobie tych jego ulubionych legginsow i mam wra¿enie, ¿e on sie zmusza i robi to tylko dla mnie. Czy kto¶ siê spotka³ z czym¶ takim? Czy da siê co¶ z tym zrobiæ?Dodam, ¿e bli¿ej nam do 30-stki ni¿ 20-stki. Dziêki za porady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 634
|
Dot.: czy to fetysz?
Cytat:
![]() polecam poczytaæ Cytat:
Ciesz siê,¿e nie s³yszysz co my¶lê ![]() *** Opowiadaj±c obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,¿e 20% ma gdzie¶ twój problem,a 80 % cieszy siê z twojego k³opotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze bêdê Twoja. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 519
|
Nie wiem, mo¿e pogadaj z nim o tym jak to wygl±da z Twojej strony, co czujesz. Mo¿e jest co¶ jeszcze o czym nie wiesz.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
rozmawia³am ju¿ kilkukrotnie i odpowied¼ jest taka, ¿e go to bardzo podnieca . Ja siê tylko obawiam, ¿e jego podnieca ten ubiór, a nie ja sama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 468
|
Podniecasz go ty w tym ubraniu. Wiêkszo¶æ ludzi (przynajmniej do pewnego stopnia) ma stroje w których dana osoba im siê podoba JESZCZE BARDZIEJ ni¿ zwykle i tyle. Jak s±dzisz, po co s± wszystkie seksowne bielizny, ubrania, przebrania i inne cuda?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 164
|
Ja bym nie panikowa³a, tylko szuka³a innych rzeczy, które by go podnieca³y.
Tak swoj± drog±, to siê zastanawiam jak z technicznego punktu widzenia mo¿na siê bzykaæ maj±c na sobie legginsy?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hmm nie mo¿na
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 186
|
youki co¶ tam, brudne majtki z pasem startowym na ¶rodku maj± byæ fetyszem?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 81
|
To mo¿e byæ fetysz i doznania seksualne u faceta s± spotêgowane. Wszystko fajnie, je¶li nie jest to dominuj±ce. W zwi±zku ka¿da strona musi mieæ dobrze, a nie jedna naginaæ siê do drugiej - kompromis.
Przede wszystkim pogadajcie szczerze, o co chodzi z tymi legginsami. Mo¿e spróbujcie innych urozmaiceñ - mo¿e lateksowe majteczki (np. z wyciêciem). Mo¿e kup mu te¿ jakie¶ przebranie i popro¶, by zrealizowa³ Twoje fantazje. Nie przejmowa³abym siê tym za bardzo. Nie od dzi¶ wiadomo, ¿e naga kobieta nie jest tak seksowna, jak kobieta w kusz±cym ubraniu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.