|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
bordowe sztruksy
Co byscie zaproponowaly do bordowych sztruksow, chodzi mi o bluzeczki, sweterki, bluzy itp, moze jakie kolory
bo ja nie mam pomyslu, dawno je kupilam troche chodzilam,a teraz nic mi do nich nie pasuje i leza w szafie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: bordowe sztruksy
do koloru bordowego pasuje: czarny, kremowy, beż, biały...
jeśli chodzi o bluzeczki to ja proponuje w stylu sportowym, będą pasować napewno gładkie dopasowane sweterki jak i we wzorki, bluzy zapinane itp. jak znajde jakies fotki to załącze
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ja mam bordowe sztruksy i ubralam do nich zielone dodatki w zywych kolorach (opaska na wlosy, pasek do spodni i japonki) oraz zielona bluzke na ramiaczkach... bardzo ladnie to wygladalo
!!! aha i spodnie mialam podwiniete> pozdro |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Postanowilam odnowic ten watek, bo pomyslalam, ze moze jednak ktos jeszcze wie, jakie kolorki beda pasowac do tych sztruksow, bo ja to zawsze mam taki problem z doborem kolorow
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

bo ja nie mam pomyslu, dawno je kupilam troche chodzilam,a teraz nic mi do nich nie pasuje i leza w szafie

jak znajde jakies fotki to załącze
!!! aha i spodnie mialam podwiniete> pozdro