|
|||||||
| Notka |
|
| Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem:Instagram...
Witam,
Nie mam już pojęcia gdzie się spytać, może którąś z was spotkało to samo... otóż od pewnego czasu instagram zaczął resetować mi hasło, zdarzyło się to 5 razy w tym miesiącu.. no i dobra, naciskałam na :nie pamiętam hasła, przychodził link na maila, gdzie mogłam zmienić hasło i tak za każdym razem. pewnego dnia znowu to hasło mi zresetowało, ale tym razem nie wysłało linku na maila... i w ogóle mój mail, który dotychczasowo normalnie funkcjonował jest nierozpoznawalny... w pomocy instagrama jest tylko napisane : "Jeżeli system resetowania hasła nie rozpoznaje Twojego adresu e-mail, oznacza to, że rejestracja została wykonana przy użyciu innego adresu e-mail lub adres e-mail został błędnie wprowadzony podczas rejestracji " tyko że ja jestem w 100% pewna że email jest POPRAWNY. czy którąś z was to spotkało? macie jakieś pomysły? z góry dziękuję. |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Problem:Instagram...
Hallo mudlux
![]() Nie zanm tej Strony ale wiem z doswiadczenia ze czasami trzeba reczni wstukac hasla bo przez kopiowanie i wklejenie nie funkcjonuje soo i teraz tez wazna sprawa otoz nie wiem czy kasujesz regularnie cashe - bo to tez jest wazne. pozdrawiam
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Problem:Instagram...
Arema ma rację. Trzeba ręcznie wstukać hasło.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.