|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rezygnuje z pracy po 2 miesiacach - pomocy
Dwa miesiące temu zmieniłam pracę(pracowałam w poprzedniej firmie 2 lata), zostałam polecona przez koleżankę. Okazało się, że nowa praca jest milion razy gorsza od starej. Co dziwne, koleżanka twierdziła, że szefowa jest wspaniała. Szefowa jest choleryczką, nie szanuje pracowników i wyżywa się na nich. Doszło do tego, że bez tabletek uspokajających nie mogę wyjść do pracy. Dziś obudziłam się, a serce ze stresu mało nie wyskoczyło mi z piersi. Po konsultacji z chłopakiem z którym mieszkam, oraz z mamą zdecydowałam się złożyć wypowiedzenie, mimo, że na razie nie znalazłam nowej pracy. Nie mam pojęcia jak mam je przekazać szefowej i jak to uargumentować? Boje się, że przez 2 tygodniowy okres wypowiedzenia da mi nieźle popalić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rezygnuje z pracy po 2 miesiacach - pomocy
Cytat:
jaki rodzaj umowy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mam umowe o prace na 10 lat.
Edytowane przez keepsmil3 Czas edycji: 2013-11-26 o 20:00 Powód: Z drugiego konta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ile takich samych wątków powstanie tylko z innych kont?
![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czym się przejmować jak się rzuca wypowiedzenie to jest z górki. Bardziej bym się martwił o stres, który Cię czeka ze znalezieniem czegoś nowego, a nie tym jak zareaguje szefowa. Ewentualnie możesz jej szczerze powiedzieć jaki jest powód i może to pomoże, kto wie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.