|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Grudzień Kosmetyki za ubrania u mariii :)
NIEAKTUALNE!!!
Hej ![]() Kolejna, już grudniowa wymianką ![]() Jak zawsze NIE SZUKAM KOSMETYKÓW(chyba że sama zapytam), TYLKO UBRAŃ! Głównie rozmiarów S, M, rzadziej L. Buty i akcesoria też mogą być. Z kosmetyków potrzebuję tylko bardzo jasnego pudru i pędzli. Moja kosmetyki: 2. Dermoprotektor Cetaphil(użyty dwa razy) 4. Maska do twarzy z kompleksem algowym Bingo spa(raz użyte) 6. Mleczko do ciała z olejkiem z werbeny Tołpa(raz użyte) 7. Balsam brązujący "Body arabica" Lirene do jasnej skóry(użyte 1/4) 8. Krem do stóp Apis z minerałami z Morza Martwego(kilka razy użyte) 9. Płyn do demakijażu Marion dwufazowy, raz użyty 10. NOWE perfumy męskie Eveline(zapakowane w folię ochronną, idealne na prezent) Black Multimillionare 11. Serum nawilżające Tołpa(kilka razy użyte) 12. Maseczka Natura Siberica ekspresowa do wszystkich typów cery, raz użyta 13, Szampon do włosów Argan Oil Joanna(nowy!) 14. Krem BB Maybelline, jasny odcień( raz użyty) 15.Krem pod oczy Tołpa, Lipidro, kilka razy użyty 16. Krem Niszcz pryszcz na dzień(krótka data przydatności) zużyte 1/4 17.Odżywka do rzęs Quickmax, użyta dwa razy 18. Tonik nawilżający z Lukrecją Fitomed, kilkanaście razy użyty 19.Chusteczki Marion do higieny intymnej, użyta 1 chusteczka na 10 20.Peeling z kwasu migdałowego BioCosmetics, zużyte 2/3 21. Krem do rąk kokosowy Barwa, kilka razy użyty 22. Perfumy "Alice Love" Lucia Cipriano raz psiknięte 23. Eyeliner w naklejkach, nowe zafoliowane tutajhttp://www.dobrarada.com.pl/index.ph...e-kreski-elb01 25.Rafinowany olej kokosowy ZSK, zużyte 1/4 28. Błyszczyk theBalm "Plump your pucker" odcień transparentno czerwony kilka razy użyty 30 Bronzer Madame L'ambre kilka razy użyty 31. Róż Madame L'Ambre zużyte 1/4 31. Wcierka Jantar, dwa razy użyta 32. Maska o-zone do włosów kręconych, zużyte 1/4 33. Mleczko do ciała Soraya, duże, morskie, użyte dwa razy 34. Zestaw do robienia kremu witaminowego NOWE ZSK 35. Żel do mycia twarzy Lagenko, zostało 3/4 36. Olejek do masażu Neutralny, Green Pharmacy, użyty raz, dosłownie mililitr 37. Cienie w bambusowym futerale Madame L'Ambre, kilkanaście razy użyte (perłowe: szary i biały) 38. Cień do brwi Elf Light, kilka razy użyty 39. Cień Catrice w musie "Out of Space", maźniętyze dwa razy 40. Zestaw do brwi Essence, kilkanaście razy użyty 41. sonda do paznokci Essence 42. Eyeliner Bell, kilka razy użyty 44. Krem tonujący Avon Solutions, zostało 3/4 45. Eyeliner Essence w słoiczku: srebrny(te wycofane) 46. Lakier Syoss, użyty kilkanaście razy, ten z różowej serii 47. Lakier "Flirt" Wibo, użyty może z 4-5 razy 48. Lakier Essence " time for reflection" dwa razy użyty 49. Różowy lakier Ofiflame, Iced Champain, kilka razy użyty 50. Błyszczyk Maybelline Watershine, dwa razy użyty 51. Balsam do ust Lush, jest bardzo twardy(taki już dostałam) "Lip Service, zostało go ok. 3/4 52. Puder do kąpieli tropikalny BodyClub Nowy! 53. Krem do twarzy matujący Siarkowa moc, zostało tak ok. 5/6 Nie wysyłam zagranicę, a także osoby z mniejszą ilością przekupek lub z negatywem wysyłają pierwsze. Nie odmieniam się i nie wymieniam na siłę. Edytowane przez mariaa15 Czas edycji: 2014-01-03 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień Kosmetyki za ubrania u mariii :)
Coś u mnie za płyn dwufazowy Marion, szampon Joanna oraz wcierkę Jantar?
Odp. proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
10. NOWE perfumy męskie Eveline(zapakowane w folię ochronną, idealne na prezent) Black Multimillionare 13, Szampon do włosów Argan Oil Joanna(nowy!) 52. Puder do kąpieli tropikalny BodyClub Nowy! 53. Krem do twarzy matujący Siarkowa moc, zostało tak ok. 5/6
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
2. Dermoprotektor Cetaphil(użyty dwa razy) 6. Mleczko do ciała z olejkiem z werbeny Tołpa(raz użyte) 9. Płyn do demakijażu Marion dwufazowy, raz użyty 13, Szampon do włosów Argan Oil Joanna(nowy!) 20.Peeling z kwasu migdałowego BioCosmetics, zużyte 2/3 32. Maska o-zone do włosów kręconych, zużyte 1/4 33. Mleczko do ciała Soraya, duże, morskie, użyte dwa razy 49. Różowy lakier Ofiflame, Iced Champain, kilka razy użyty ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
6. Mleczko do ciała z olejkiem z werbeny Tołpa(raz użyte)
8. Krem do stóp Apis z minerałami z Morza Martwego(kilka razy użyte) 12. Maseczka Natura Siberica ekspresowa do wszystkich typów cery, raz użyta 13, Szampon do włosów Argan Oil Joanna(nowy!) 15.Krem pod oczy Tołpa, Lipidro, kilka razy użyty 18. Tonik nawilżający z Lukrecją Fitomed, kilkanaście razy użyty 20.Peeling z kwasu migdałowego BioCosmetics, zużyte 2/3 31. Wcierka Jantar, dwa razy użyta coś u mnie za któreś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
koci świat
|
hej
![]() 11, 12, 17, 31, 40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Chimay
|
coś za 13 i 31?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
4. Maska do twarzy z kompleksem algowym Bingo spa(raz użyte) 18. Tonik nawilżający z Lukrecją Fitomed, kilkanaście razy użyty 34. Zestaw do robienia kremu witaminowego NOWE ZSK 39. Cień Catrice w musie "Out of Space", maźniętyze dwa razy 40. Zestaw do brwi Essence, kilkanaście razy użyty ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za :
9. Płyn do demakijażu Marion dwufazowy, raz użyty 10. NOWE perfumy męskie Eveline(zapakowane w folię ochronną, idealne na prezent) Black Multimillionare 13, Szampon do włosów Argan Oil Joanna(nowy!) 14. Krem BB Maybelline, jasny odcień( raz użyty) 19.Chusteczki Marion do higieny intymnej, użyta 1 chusteczka na 10 21. Krem do rąk kokosowy Barwa, kilka razy użyty 22. Perfumy "Alice Love" Lucia Cipriano raz psiknięte 23. Eyeliner w naklejkach, nowe zafoliowane tutajhttp://www.dobrarada.com.pl/index.ph...e-kreski-elb01 47. Lakier "Flirt" Wibo, użyty może z 4-5 razy 48. Lakier Essence " time for reflection" dwa razy użyty 49. Różowy lakier Ofiflame, Iced Champain, kilka razy użyty 50. Błyszczyk Maybelline Watershine, dwa razy użyty
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
NOWE perfumy męskie Eveline(zapakowane w folię ochronną, idealne na prezent) Black Multimillionare
cos za
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
A wszystkie rzeczy ktore wybrałam są aktualne? Mi najbardziej zależy na:
2. Dermoprotektor Cetaphil(użyty dwa razy) 6. Mleczko do ciała z olejkiem z werbeny Tołpa(raz użyte) 20.Peeling z kwasu migdałowego BioCosmetics, zużyte 2/3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
2. Dermoprotektor Cetaphil(użyty dwa razy)
8. Krem do stóp Apis z minerałami z Morza Martwego(kilka razy użyte) 9. Płyn do demakijażu Marion dwufazowy, raz użyty 11. Serum nawilżające Tołpa(kilka razy użyte) 12. Maseczka Natura Siberica ekspresowa do wszystkich typów cery, raz użyta 13, Szampon do włosów Argan Oil Joanna(nowy!) 14. Krem BB Maybelline, jasny odcień( raz użyty) 16. Krem Niszcz pryszcz na dzień(krótka data przydatności) zużyte 1/4 18. Tonik nawilżający z Lukrecją Fitomed, kilkanaście razy użyty 20.Peeling z kwasu migdałowego BioCosmetics, zużyte 2/3 21. Krem do rąk kokosowy Barwa, kilka razy użyty 53. Krem do twarzy matujący Siarkowa moc, zostało tak ok. 5/6
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za różową kieckę może być? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hmm.. Jednak zrezygnuję z bb maybelline i szamponu.
Więc może powiem tak że za: -koszulę Mango, -białą koszulkę, -komin, -koszulka reserved, -spódnica. Chciałabym: -Płyn do demakijażu Marion dwufazowy, -Krem Niszcz pryszcz na dzień -Wcierka Jantar, -Zestaw do brwi Essence, -Krem do twarzy matujący Siarkowa moc, -Mleczko do ciała z olejkiem z werbeny Tołp -Maseczka Natura Siberica ekspresowa do wszystkich typów cery, -Dermoprotektor Cetaphil -Krem do rąk kokosowy Barwa, -Cień do brwi Elf Light, -Tonik nawilżający z Lukrecją Fitomed, -Zestaw do robienia kremu witaminowego Ewentualnie chętnie coś jeszcze dorzucę ![]() Co o tym myślisz? ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- I już podaje wymiary koszulki. ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Ta koszulka nie ma kroju dopasowanego raczej tak oversize i jest z dość elastycznej bawełny szerokość na wys. pach 48 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
2. Dermoprotektor Cetaphil(użyty dwa razy)
9. Płyn do demakijażu Marion dwufazowy, raz użyty 12. Maseczka Natura Siberica ekspresowa do wszystkich typów cery, raz użyta 19.Chusteczki Marion do higieny intymnej, użyta 1 chusteczka na 10 25.Rafinowany olej kokosowy ZSK, zużyte 1/4 28. Błyszczyk theBalm "Plump your pucker" odcień transparentno czerwony kilka razy użyty 38. Cień do brwi Elf Light, kilka razy użyty 39. Cień Catrice w musie "Out of Space", maźniętyze dwa razy 40. Zestaw do brwi Essence, kilkanaście razy użyty Coś za w/w? Właściwie na wszystko miałabym chrapkę ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
6. Mleczko do ciała z olejkiem z werbeny Tołpa(raz użyte)
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mnie pasuje, jeśli Tobie też, zapraszam na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za olej kokosowy i wcierkę jantar?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Spódniczka New Look, rozmiar S, stan bdb. Ile jest ml tych olei?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.