|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zniszczone włosy
Witam
Założyłam tutaj konto ze względu na to, iż słyszałam, że jest tu wiele doświadczonych osób, które próbują naprawdę pomóc - i w tej sprawie właśnie kieruję się do Was. W wakacje rozjaśniłam sobie włosy z czarnego (farbowane). Niestety nie pamiętam dokładnie jakiej firmy to był rozjaśniacz i o jakiej "mocy". Wiem, że z czarnego zrobił mi się platynowy blond - czyli musiał to być dość mocny rozjaśniacz. Włosy mi się nie spaliły, z czego bardzo się cieszę, ale jest inny problem.. Czytałam w internecie (ponoć to prawda, dlatego kieruję się tu do Was), że rozjaśnione włosy mają za mało melaniny, przez co farba gorzej się trzyma. Denerwuje mnie to bardzo, ponieważ farba schodzi mi w ciągu +/- dwóch tygodni, a często nie chcę ich farbować, żeby nie były jeszcze bardziej zniszczone... Da się coś z tym zrobić? Poza tym, mam tzw. "siano" z włosów kiedy nie używam odżywek, to zapewne również wina rozjaśniania. Jak je skutecznie wzmocnić? Bardzo proszę o pomoc!
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zniszczone włosy
Poczytaj tutaj wątki pielęgnacyjne, jest wiele informacji o pielęgnacji włosów.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.