|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pytanieee/ proszę o pomoc
Witam,
Nie wiem czy odpowiednie forum wybrałam, ale koniecznie muszę zasięgnąć porady. Chodzi o moje buty, w których mam zamiar wybrać się na sylwestra, ale mam pewien problem. Są to buty koloru nude, zamszowe, na wysokiej, drewnianej koturnie. Rzecz w tym że po pierwszym umyciu na tej koturnie zrobiły się straszne zacieki w obu butach, koturny wyglądają jakby były brudne. Czy któraś z Was wie może jak pozbyć się tych zacieków??jaki specyfik może pomóc? z góry dzięki za odpowiedzi ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- nikt mi nie pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanieee/ proszę o pomoc
Cytat:
![]() W sklepach obuwniczy możesz zakupić specjalny sprey do czyszczenia zamszu podobno rewelacja i dodatkowo są szczotki do czyszczenia z gumowatymi ,,włoskami,, Słyszałam też o ciepłym mleku ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.