|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pierwsze spotkanie
hej dziewczyny, otóż mam taki problem. poznałam w internecie fajnego chłopaka,widzieliśmy swoje zdj,rozmawiamy przez GG, a nawet smsy. może będę już jakieś 3 tyg,numer dałam mu niedawno, i chodzi właśnie o to że potrafimy ze sobą gadać bardzo baardzo długo, żartujemy , śmiejemy się i takie tam, i nadszedł ten czas kiedy padła propozycja spotkania, nie powiem ja też chciałabym go poznać, ale boję się tego że gdyby już doszło do tego spotkania,strasznie bym się denerwowała i peszyła i wstydziła , że nie wiedziałabym o czym z nim gadać, miałyście takie sytuacje ?
poradzicie cooś ? ![]() ******************* jeszcze trochę i świętaa ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pierwsze spotkanie
Dla mnie tak wygląda każda randka
![]() ![]() Podejdź do tego na luzie, idziesz tam, żeby go poznać, po prostu jako człowieka. Nic nie musi z tego wyniknąć. Jeśli nie zaiskrzy po kilku spotkaniach - friendzone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam tak przed kazdym spotkaniem, tez jestem chora ze zdenerwowania, a potem najczesciej sie okazuje, ze nie bylo powodu sie az tak stresowac.
Ostatnio poznalam sporo nowych osob, bo dolaczylam do pewnego klubu i przed kazdym spotkaniem stresowalam sie i myslalam, co zrobic zeby wypasc dobrze. Przede wszystkim ubierz sie w sprawdzone ciuchy, w ktorych wiesz ze wygladasz okej i w ktorych sie dobrze czujesz. Nie zakladaj nic nowego i niesprawdzonego, bo oprocz spotkania bedziesz sie jeszcze denerwowac jesli sie okaze, ze cos cie uwiera, gryzie czy sie podwija ![]() A gadac bedziecie o wszystkim, o tym co piszecie. Skoro prowadzicie tak dlugie rozmowy to i na zywo nie powinno zbraknac tematow. Nawiazuj w razie czego do tego o czym pisaliscie. Bedzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja też się zawsze denerwuje przed pierwszym spotkaniem z facetami. Na kolejnych jest już lepiej, ale te pierwsze są straszne. Mam pełno czarnych myśli i wymyślam pełno scenariuszy co może się wydarzyć. Dlatego Twój strach jest zrozumiałby, ale radziłabym go przezwyciężyć i pójść na to spotkanie.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja tak poznałam mojego Tż i jesteśmy już dwa lata razem. :P Przez neta czy esy potrafiliśmy przegadać godziny, a pierwsze spotkanie było dość milczące, ale takie są początki.
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Pierwsze spotkania zawsze są trudne i towarzyszy im duży stres. Tym bardziej jeśli z nowo poznaną osobą nigdy wcześniej nie widziałaś się na żywo i nie mieliście okazji zwyczajnie pogadać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny za wszystkie, odpowiedzi
![]() od razu mi lepiej hehe " Najważniejsze to się wyluzować, wziąć głęboki oddech i być sobą!" no właśnie mi chodzi o to wyluzowanie, że ten stres ![]() też miałam taką sytuację z kolegą z klasy na gg wszystko fajnie pięknie, a w realu ? ykhm ... ![]() będę sobą ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wiem jedno, nie rozmawiać o exach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
tez wlasnie chce sie spotkac z chłopakiem z którym pisze i sie stresuje
![]() no bo wiece w klubie czy na koncercie dajmy na to poznaje sie kogos spontanicznie,niespodziew anie i jakos to idzie a z netu to tak wiadomo jakis czas sie pisze...pozniej kazdy ma swoje wyobrazenie o drugiej osobie no i przychodzi spotkanie i jakos tak wlasnie .. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pomyśl sobie, że ten facet też na pewno się stresuje i na pewno będzie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hahaha," henryzlasu " o to akurat się nie martwię ;d
tu widzę właśnie koleżanka też mówi o alkoholu,my na początku żartowaliśmy że pójdziemy na drinka, tak po przemyśleniu to nie głupi pomysł też się spotkałam że alkohol na pierwszym spotkaniu odpada,ale co tam. jeśli ma to pomóc .. jak jednego drinka/piwo się wypije to nikomu nic się nie stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.