|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() wrozbyonline.pl
witajcie dziewczyny
![]() chciałam was zapytać o portal wrozbyonline.pl może któraś z was korzystała? wie coś więcej o tym portalu? jestem bardzo ciekawa waszych opinii bo ja skorzystałam z wróżby przez email, to co przeczytałam.. nie powiem, bardzo mnie zaskoczyło.. w sumie było to to, co chciałam tam przeczytać ![]() pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wrozbyonline.pl
tez mnie to ciekawi
![]() czy warto jest zaplacic ? ![]()
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja uważam, że warto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja korzystam z Wrozbyonline i kiedyś wybrałam p. Aggę Soyale, ale to, co mi napisała okazało się totalną bzdurą. Właśnie minął czas, kiedy wróżba miała się
spełnić i spełniła się.....tylko, że na odwrót :/ Mój były miał do mnie wrócić, a nie dość, że nie wrócił, to się jeszcze okazało, że jest bardzo szczęśliwy z inną, a o mnie rzecz jasna dawno zapomniał. A ja głupia zgodnie z wróżbą czekałam na niego i teraz mam zmarnowane miesiące, a on sielankę z kim innym. Chociaż wróżka Karo od razu "kazała" mi dać sobie z nim spokój, ale ja jednak uwierzyłam A.S. Teraz już wiem do kogo mam pisać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.