|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dieta z niskim ig
witam chce zaczac diete z niskim ig moze juz jest ktos z Was na tej diecie i przełożył ja na polskie realia ja przeczytałam juz dwe ksiazki w tym temacie i szczerze nie rozumiem za bardzo jej.Dodam ze mam dwoje dzieci i nie bardzo mam czas na stanie przy garach. Proszę o pomoc!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: dieta z niskim ig
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zasady diety montigniac'a opiera sie na IG. próbowałam, da sie przeżyc choć te rygorystyczne zalecenia np nie można zjeść zupy jeśli zawiera machewkę (gotowana marchew ma b. duży index) dla mnie sa nie do przejścia, jem duzo zup warzywnych.
czemu chcesz stosować taka diete? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
witam czemi ta dieta bo rozne stosowalam ,bez wiekszego rezuktatu najskuteczniejsza była cembrige ale efekt jojo byl powalajacy,a na tej diecie nie chodzi sie głodnym tylko jakos nie umiem jej wdrążyć w życie troche skomplikowana jest
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- witam chyba Ty tez chcesz trochę zrzucić jak diete zamierzasz stosowac bo ja mam do zrzucenia ok 25 kg ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- a jaka dietke zaczynasz stosowac? bo ja bym chciała podobnie zrzucic 25 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapraszam do wątku "Schudnąć 20-30kg" https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757963
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
doprowadziła sie do takiego stanu że jest dializowana, totalnie niedołężna i megaotyła, nie mam już do niej siły... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
No ale jeszcze nie jest źle a kocham ją ponad wszystko i nie umiałabym się poddać, nie próbować, nie prosić, nie namawiać. Ale oczywiście nie usiedzi w miejscu, nie pozwoli mi zmyć naczyń, bo ona będzie w tym czasie wycierać itd. tego w niej nie zmienię ale i tak ją kocham ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.