![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wspólne odchudzanie w KRAKOWIE :)) (ćwiczenia i zdrowa dieta, 20+ kg do zrzucenia :)
Hej dziewczyny,
niestety nie mogłam znaleźć aktualnego wątku na temat wspólnego odchudzania w Krakowie ![]() Mam 21 lat i do zrzucenia ponad 30 kg , szukam towarzyszek do wspólnego motywowania się, diety, wyjść na siłownię/fitness czy zwykłych ćwiczeń na świeżym powietrzu ![]() ![]() Co Wy na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie w KRAKOWIE :)) (ćwiczenia i zdrowa dieta, 20+ kg do zrzucen
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie w KRAKOWIE :)) (ćwiczenia i zdrowa dieta, 20+ kg do zrzucen
gratuluję postępów! i jaką strategię walki z kilogramami obrałaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witaj... Już myślałam że się nie odezwiesz ;-) Ja ograniczyłam jedzenie. Zaczęłam jeść z głową. Ilość kalorii jaką pochłaniałam w ciągu dnia (a było tego dużo!) podzieliłam. I tak, to co zjadałam przez jeden dzień, mam teraz na pięć dni. I wcale nie chodzę glodna! Z ćwiczeń na razie zrezygnowałam ,żeby nie umięśniać tłuszczu. Zrzucę ile się da a potem siłownia. A Ty , jak to robisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam,
do Krakowa mam daleko, ale do zgubienia mam 40 kg. zaczynam przestaje i tak w kolko. zmeczona juz jestem tym wszystkim, wiem ze latwiej mi bedzie jak ktos bedzie o mnie myslal dopingowal... we wtorek ide odebrac wyniki hormonow tarczycy, tak czy inaczej bez walki sie nie poddam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Hej! ![]() no u mnie jak teraz policzyłam jest dokładnie 38 kg do wagi idealnej, ale jak zgubię chociaż 30 na początek to będę zadowolona. Mam tak samo jak Ty, w ciągu ostatnich 5 miesięcy schudłam 8 kg i przytyłam 10, więc.. wszystkie wiemy jak to wygląda. Jak jeszcze raz będę zmuszona oglądać swoje zdjęcia z wakacji na których wyglądam tak jak na ostatnich to chyba się popłaczę |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Nelka ja do Krakowa mam bardzo blisko więc kiedyś się możemy umówić ,pogadać... Na siłownie się wybieram ale najpierw muszę "ciut"zrzucić ;-) ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez papi621 Czas edycji: 2013-11-08 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
hej dziewczynki przyłączam sie do was bedziemy motywowac sie na wzajem,mam 25 lat i troche pozostałosci po ciązy zaczełam zdrowiej jesc od 2 dni cwicze z ewa chodakowska do tego wybrałam sie dzis na zumbe jak beda jakies efekty to sie odezwe a jak wam idzie?trzymam kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hej ja dopiero wrociłam ze szkoly jutro tez cały dzien w szkole nawet nie mam czasu pocwiczyc ale w poniedziałek mam luz to zalicze trening chodakowskiej
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- bedzie dobrze nie martw sie troche wiary w siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Halooo... Co tu tak pustką wieje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki! Przepraszam Was za to zaniedbanie ale uczelnia, uczelnia, uczelnia u mnie i ciągle nie mam czasu na nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Oj coś mi się wydaje,że chyba nic z naszego wspólnego odchudzania nie będzie :-(
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Nikt tu nie zagląda... ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- A szkoda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Ja tu zaglądam, ale nie mam na co odpisywać od 2 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A no niby tak...Ktos raz tu wpadnie coś skrobnie a później ucieka. No ale tak bywa. U mnie jak na razie dzielnie idzie dietowanie. Wczoraj nawet trochę poćwiczyłam a dziś zakwasy ;-(. Ale i tak się nie poddam. Jak chodzi o jedzenie,to sama jestem zdziwiona bo już ponad miesiąc jestem na diecie a ani raz nie złamalam zasad.Jestem z siebie dumna! A Tobie Nekajak idzie? Napisz coś o postępach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
no hej ja jestem nie miałam czasu w weekend bo szkola mnie pochłoneła w poniedziałek miałam dzien z mezem bo mial wolne a u niego to sie zadko zdaza;/ a ogolnie to u mnie jak narazie jest dobrze jem regularnie 4 posiłki duzo grejfrotow gotowanych wazywek ni i pochłaniam wode jak smok zaczełam wczoraj biegac z siostra niby nie długo bo z 35 min lekkim truchtem ale zawsze to cos
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Papi A mnie idzie średnio, wolę się nie ważyć póki co, ale kupiłam sobie dużo owoców, na śniadania robię owsiankę, na uczelnie przygotowuję sałatki, przestawiam się na zdrowe jedzenie
![]() Monia No jasne, że tak, trzeba poświęcić trochę czasu mężowi/partnerowi kiedy akurat ma wolne, wiem coś o tym, mój pracuje za granicą na stałe i przyjeżdża raz na jakiś czas, wtedy nie robię nic innego tylko siedzę z nim non stop ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Hej,hej. Neka dasz radę! mi jest o tyle łatwiej,że odchudzam się z moim chłopem. A on jest cholernie zawzięty. Dietę trzyma 100% i mi jest wstyd odpuszczać ;-). Fajnie że znalazłaś kogoś kto z Tobą poćwiczy. Ja tak od lutego wybieram się na siłownię do Krakowa to do Was dołączę. Na razie kupiłam rowerek i gazellę i ćwiczę ,raz na tym a raz na tym...
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Papi ależ Ci zazdroszczę tej wspólnej motywacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Może późna jesień i zima nie działa zachęcająco, ale może zrobimy grupę biegową w Krakowie. Wspólny bieg w wybranym miejscu napewno podziała motywująco. Będzie to także dobry powód by się poznać i zasięgnąć opinii wśród innych w naszych zmaganiach z nadwagą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja-odchudzam się od jutra... on-ale po co?! Fajnie wyglądasz... I tak w koło. Miałam tego serdecznie dość. Zapytałam,czy nie chciał by spróbować wspólnego odchudzania. Bez namysłu powiedział OK. A że ma charakter ,głupio mu się było wycofać ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Neka A to spotkanie proponuje przede wszystkim dlatego,żeby Twój chłopak napatrzył się na mnie i zdał sobie sprawę jak Ty przez głupie i nie rozsądne jedzenie możesz tez wyglądać. Gwarantuje że podziała to na niego ;-) ha ha ha. I skończy się zamawianie pizzy... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Hej, spotkać się, pogadać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Mi do idealnej brakuje -50kg bo dychę już zrzuciłam. A wzrost 156 ha ha ha. Wyglądam komicznie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Wow, chciałbym dychę zostawić za sobą
![]() Małymi kroczkami do pełnej sprawności, ale co zrobić gdy wszystko jest takie dobre, a wkrótce święta i obżarstwo. Człowiek ma chyba naturalne skłonności do robienia sobie krzywdy objadaniem się. Przynajmniej ja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Ja popatrzylam na dietę Lukoszka i tego się trzymam. Poczatek był ciężki ale teraz jest ok. Edytowane przez papi621 Czas edycji: 2013-11-13 o 19:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Ważysz posiłki przed podaniem? Skąd brać dobre tablice kaloryczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Wiem,że dieta 1000kcal jest dyskusyjna(jak każda)ale ja nie chodzę głodna i ta ilośc jedzenia mi naprawdę wystarcza. Jutro na kolację robię kalafiora zapiekanego z pomidorami. Calość ma aż... ok.850kcal. Ale ja rozdzielę na dwa dni na dwie osoby i nie wychodzi wcale dużo a jest bardzo stye.
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Tak,niektóre ważę,ale większość jest napisane na opakowaniu,więc jest łatwiej. Wiadomo te moje obliczenia to +-50 kalorii ale jest dobrze. A tablice kaloryczne? Patrze na kilka i obliczam średnią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Właśnie czytam sobie o tej diecie 1000kcal. Trzeba się o coś zaczepić, ale chyba w moim przypadku trzeba ustabilizować godziny jedzenia i wprowadzić trochę więcej ruchu. Niestety praca to 8 godzin siedząca, a potem stres po pracy i odreagowanie czasami przy piwie, czasami przy jakiejś ilości wina. No i mam efekty. No, ale jak już jeść o stałych porach to najlepiej coś przemyślanego i dobrego, stąd moje pytanie o tablicę kalorii i wagę posiłków. Dzięki za dialog
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.