|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nocleg w Międzyzdrojach albo Kołobrzegu
Witam dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Nocleg w Międzyzdrojach albo Kołobrzegu
Ja bym Ci raczej doradziła Międzyzdroje - jest tam o wiele ładniej niż w Kołobrzegu. Poza tym to większa miejscowość tak więc jest o wiele więcej ciekawych zabytków do odwiedzenia. Wybierasz się w zimnych miesiącach tak więc raczej nie poleżysz na plaży - ja bym postawiła właśnie na takie turystyczne miejsca
![]() Poza tym trzeba wziąć pod uwagę, że w większych miastach nadal działają knajpki i restauracje a w tych mniejszych jedynie w sezonie. Jeśli więc się nie chcesz nudzić to wybierz Międzyzdroje. Na nocleg polecałabym wynająć osobny apartament - jest to o wiele wygodniejsze rozwiązanie niż hotel ponieważ masz większą prywatność. Poza tym poza sezonem jest o wiele taniej tak więc za takie mieszkanko nie zapłacicie dużo. My z mężem byliśmy w tym roku właśnie w Międzyzdrojach (weekend majowy). Mieszkaliśmy w tym mieszkaniu: http://miedzyzdroje.baltichome.pl/pl...a/204_06-marea Mąż je wynalazł w internecie za co bardzo go pochwaliłam ponieważ mieszkanie było czyste, schludnie urządzone a w łazience to się po prostu zakochałam: ![]() Chyba zastosuję taką ściankę u siebie w domu ![]() Trochę wysoka kaucja - z tego co pamiętam płaciliśmy jakieś 350 zł ale może w czasie zimy jest taniej niż latem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.